Carregant web FCAC

Room Escape al Celler Masroig

Descobreix l’enigma del Segrest al Celler Masroig, una activitat que s’oferirà per al pont de desembre

22/11/2017

En motiu del Centenari i del pont de desembre Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, ofereix la possibilitat de viure un videojoc d’aventures físic on els visitants seran tancats als antics trulls subterranis de 1917 i hauran de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgoti el temps de què disposen. Els rooms escape estan basats en els videojocs Escape the room, ambientats en tot un seguit de llocs ficticis com cel·les de presó, masmorres i estacions espacials.

En aquest cas, la trama de l’enigma està relacionada amb els 100 anys d’història i els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Una experiència pels més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins i oli.

L’activitat es realitzarà els dies 8 i 9 de desembre durant el matí, amb dos grups diferents, un torn a les 10h i un altre a les 12h. Està pensada per equips de 8 persones, però també es pot adaptar a equips més petits segons la demanda. El preu oscil·la sobre els 23€ i es recomana reserva prèvia. Les places són limitades segons l’ordre de reserva.

 

Informació i reserves

Correu electrònic Celler Masroig | Tel. 646 743 922

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya