Comunicats de premsa

CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats

24/11/2017

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca "Sol de Nit", Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d'aromes naturals de fruita. Amb una graduació alcohòlica de només 7,5% "Sol de Nit" cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, blanc-préssec i rosat-aranja. "Sol de Nit" és ideal com aperitiu, a les postres i en l'elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017 amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes. Elaborat a partir de les varietats moscatell d'Alexandria i moscatell de gra petit. Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals (rosa). En boca es troben aromes amb una amable persistència. La frescor i dolçor del “Muscat de Nadal” permet nombroses associacions gastronòmiques. Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques. A degustar entre 8° i 10°, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit” (vi blanc, rosat i negre) en Bag Innov. Els vins joves de l’any en un nou concepte de packaging. Un envàs lleuger, flexible, resistent i fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no té l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum. La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa. Envàs ecològic garantit lliure de bisfenol i ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar la importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

"Sol de Nit" i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis d'intercooperació acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Font: Cevipe
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives agràries es reuneixen amb la ministra Isabel García Tejerina
Les cooperatives agràries es reuneixen amb la ministra Isabel García Tejerina 21/02/2018 El representant de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya a l’organització estatal Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, Ramon Armengol, ha participat avui a migdia en la...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 15/02/2018 El passat pont de desembre, Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, va oferir la possibilitat de viure un videojoc d'aventures físic on els visitants eren tancats als antics...
La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels
La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels 07/02/2018 La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació...
Celler Masroig i Joan Reig troben el maridatge perfecte
Celler Masroig i Joan Reig troben el maridatge perfecte 02/02/2018 Celler Masroig patrocina i dóna una empenta important al projecte de Joan Reig, el primer disc i videoclip en solitari del bateria d’Els Pets. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara...
L'Agrícola de Valls presenta el vi negre ‘4 calçots’, el primer de la seva nova gamma de vins amb motius vallencs
L'Agrícola de Valls presenta el vi negre ‘4 calçots’, el primer de la seva nova gamma de vins amb motius vallencs 24/01/2018 La Cooperativa Agrícola de Valls acaba de treure al mercat el seu nou vi, "4 Calçots" (DO Tarragona) que es presenta coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada que tindrà lloc aquest...
L’alimentació en un món d’oligopolis
L’alimentació en un món d’oligopolis 17/01/2018 La plataforma AGROFÒRUM i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen la jornada “L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”. La sessió, que compta amb la...
La gamma Solà Fred renova imatge
La gamma Solà Fred renova imatge 03/01/2018 El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny...
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics 18/12/2017 Amb vista a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la Federació ha realitzat una ronda de trobades amb els partits polítics que hi concorren per plantejar les propostes que el...
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x