Comunicats de premsa

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

30/11/2017

Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català, proporcionant els productes de proximitat

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast...) específiques, i un compromís més gran amb l’entorn. Tot, gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda de productes ecològics i propers.

Llet Nostra ha editat un vídeo per a les seves xarxes socials on explica l’origen de la llet per fer els iogurts ecològics.

La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten en un envàs de vidre amb paquets de cartró de dues unitats.

Els tres nous productes disposen del segell de certificació ecològica de la Unió Europea i del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat pública de control encarregada d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics del país.
 

Més enllà del mercat, el compromís amb el sector

La introducció dels nous iogurts ecològics de llet de cabra a l’oferta de Llet Nostra respon a la voluntat de la marca d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català.

Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del suport per part de les seves cooperatives al sector primari afí, com és el de la llet de cabra. Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.
 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Segons les darreres dades, el 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, i va arribar als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària  Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, d’apicultura...), el 2016 van augmentar en un 5% les explotacions respecte de l’any anterior, fins a arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És, doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des de 2011. Actualment comercialitza 28,6 milions de litres de llet i factura 20,6 milions d’euros l’any.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri
La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri 17/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) entén que era necessària l’aprovació de la clàusula de salvaguarda per a la importació d’arròs que ha aprovat la Unió Europea,...
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets 15/01/2019 Cellers Unió ampliarà el celler dels Guiamets per a augmentar la capacitat de producció i dotar-lo d’una nova sala de criança i nova línia d’embotellat. Es tracta d’una clara aposta de...
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders 15/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a la proposta del Govern de la Generalitat d’aplicar un impost addicional per l’ús de l’aigua a les granges de porcí i...
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat 13/12/2018 Barcelona, dijous, 13 de desembre. – La Confederació de Cooperatives de Catalunya celebrarà l’acte d’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 que, per segon any, destaquen l’aportació a la...
Cevipe presenta el most de raïm ecològic
Cevipe presenta el most de raïm ecològic "Sol de Nit" 12/12/2018 La cooperativa de segon grau CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) ha presentat un nou producte de la família "Sol de Nit". Es tracta de most ecològic monovarietal de parellada (blanc) i...
El disseny com a motor de canvi social
El disseny com a motor de canvi social 05/12/2018 El Campus Olot de l’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP) i La Fageda Fundació han encetat una col·laboració en forma de projecte de cocreació. El nou...
5a Fira Oleotèxtil
5a Fira Oleotèxtil 03/12/2018 La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la...
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018 29/11/2018 Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita,...
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals 28/11/2018 De la redolta al calçot És sabut que el calçot es cuina a la flama, concretament a la flama de redoltes (sarments) podades dies abans a les vinyes de l’Alt Camp. Però aquesta relació ni...
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país 27/11/2018 El proper divendres 14 de desembre al matí se celebrarà la segona edició de l’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018, l’acte tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya (Pl. de Salvador Seguí,...
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona 27/11/2018 Està previst que el proper 2019 finalitzin les obres d’ampliació que Castell d’Or té a Vila-rodona, un edifici amb 6500m2 que comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 4...
Els primers vedells certificats GLOBALG.A.P. a Europa seran de Cooperativa d’Ivars
Els primers vedells certificats GLOBALG.A.P. a Europa seran de Cooperativa d’Ivars 27/11/2018 La setmana passada es va signar el compromís per la certificació GLOBALG.A.P. entre un grup de socis i Cooperativa d’Ivars, i que suposarà la implantació definitiva d’aquest segell a un...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x