Comunicats de premsa

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

30/11/2017

Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català, proporcionant els productes de proximitat

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast...) específiques, i un compromís més gran amb l’entorn. Tot, gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda de productes ecològics i propers.

Llet Nostra ha editat un vídeo per a les seves xarxes socials on explica l’origen de la llet per fer els iogurts ecològics.

La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten en un envàs de vidre amb paquets de cartró de dues unitats.

Els tres nous productes disposen del segell de certificació ecològica de la Unió Europea i del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat pública de control encarregada d’auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics del país.
 

Més enllà del mercat, el compromís amb el sector

La introducció dels nous iogurts ecològics de llet de cabra a l’oferta de Llet Nostra respon a la voluntat de la marca d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català.

Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del suport per part de les seves cooperatives al sector primari afí, com és el de la llet de cabra. Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.
 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Segons les darreres dades, el 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, i va arribar als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària  Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, d’apicultura...), el 2016 van augmentar en un 5% les explotacions respecte de l’any anterior, fins a arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És, doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des de 2011. Actualment comercialitza 28,6 milions de litres de llet i factura 20,6 milions d’euros l’any.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La collita d’ametlla cau un 9% a Catalunya
La collita d’ametlla cau un 9% a Catalunya 18/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un descens del 8,8% en la producció d’ametlla, que se situaria en les 4.407 tones front les 4.832 tones de la campanya anterior....
Jornada Intercomarcal sobre cultius herbacis organitzada per ActelGrup, la Cooperativa d’Almacelles i l’IRTA
Jornada Intercomarcal sobre cultius herbacis organitzada per ActelGrup, la Cooperativa d’Almacelles i l’IRTA 17/05/2018 Més dos-cents agricultors i tècnics han participat en la XVII edició de la jornada enfocada al cultiu d’herbacis. En aquesta edició, s’han abordat diferents temàtiques sobre el...
La FCAC valora en positiu el Pla d’Acció contra la crisi de la fruita dolça
La FCAC valora en positiu el Pla d’Acció contra la crisi de la fruita dolça 16/05/2018 La Federació de Cooperatives valora positivament el Pla d’Acció de la Fruita Dolça a Catalunya, presentat per el Departament d’Agricultura, perquè s’adequa a les necessitats del sector....
Cellers Unió presenta el nou Perlat Blanc
Cellers Unió presenta el nou Perlat Blanc 15/05/2018 La família de vins Perlat – amb Denominació d’Origen Montsant- creix amb la incorporació del nou Perlat blanc. Aquest vi, que va ser presentat en societat a la 23a Fira del Vi de Falset,...
Davallada de l’11% en la collita de fruita de pinyol
Davallada de l’11% en la collita de fruita de pinyol 15/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un descens de l'11,31% en la producció de fruita de pinyol (préssec, paraguaià, pavia, nectarina, albercoc i pruna). La...
Les cooperatives ramaderes presenten un projecte per millorar la gestió conjunta dels purins
Les cooperatives ramaderes presenten un projecte per millorar la gestió conjunta dels purins 08/05/2018 Les principals cooperatives ramaderes catalanes participen en un projecte d’innovació que pretén aconseguir una fertilització més acurada, basada en una millora la gestió de les dejeccions...
La VII Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles finalitza a Narbona posant especial atenció amb les joves generacions i l’intercanvi comercial
La VII Trobada del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles finalitza a Narbona posant especial atenció amb les joves generacions i l’intercanvi comercial 08/05/2018 Entre el 22 i el 24 d’abril es va realitzar la setena edició del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles a la ciutat de Narbona, a França, organitzat per la Cooperativa Vinadeis. CEVIPE,...
FCAC considera negativa i poc ambiciosa la proposta de pressupost de la UE
FCAC considera negativa i poc ambiciosa la proposta de pressupost de la UE 03/05/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) considera negativa i decebedora la proposta de pressupost de la UE per al període 2021-2027 presentada ahir, 2 de maig, pel president de...
La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018
La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018 30/04/2018 La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha visitat la capital francesa, París, per recollir el Premi Gourmet d'Or a la 16a edició del Concurs Internacional AVPA París 2018...
Ramon Armengol elegit vicepresident de la COGECA
Ramon Armengol elegit vicepresident de la COGECA 26/04/2018 Ramon Armengol, representant de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, ha estat elegit vicepresident de la COGECA, l’organització que representa les cooperatives agroalimentàries de la...
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi”
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi” 19/04/2018 Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès,...
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde 17/04/2018 Entre els vins guardonats hi ha Laqvarta 2017 DO Terra Alta, blanc 100% garnatxa blanca que sortirà al mercat aquest setembre Repeteixen reconeixement Clot d’encís blanc, que ja acumula tres...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x