Carregant web FCAC

Celler Masroig i Joan Reig troben el maridatge perfecte

El patrocini del Celler Masroig dóna embranzida al tram final de la campanya de micromecenatge del nou videoclip de Joan Reig

02/02/2018
Joan Reig al Celler Masroig
Joan Reig al Celler Masroig © Maria Roig
Joan Reig
Joan Reig © Pixelmoreno

Celler Masroig patrocina i dóna una empenta important al projecte de Joan Reig, el primer disc i videoclip en solitari del bateria d’Els Pets. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara Joan Reig prioritza el projecte més personal, cantant i defensant el seu repertori més íntim.

El Celler Masroig i Joan Reig han fet una degustació de vins per trobar el maridatge perfecte entre els vins DO Montsant del Celler Masroig i “La culpa”, la cançó del seu nou videoclip. El disc s’editarà en format vinil de 10 polzades amb 6 cançons que veuran la llum aquesta primavera.

Per gravar el videoclip, Joan Reig i el seu equip han creat una campanya de Verkami que ja arriba al seu tram final. Entre les recompenses, hi ha l’entrada per al concert presentació del disc i videoclip, el dissabte 14 d’abril al Casino de Constantí. Aquest dia també es desvetllarà el vi culpable, aquell que el Celler Masroig ha triat per “La culpa”, una cançó que parla de retorns emocionals.

A pocs dies de finalitzar la campanya de Verkami, més de 200 mecenes ja han comprat alguna de les recompenses, com un LP firmat, una entrada per al concert presentació o el ja exhaurit i celebrat concert privat, entre d’altres opcions.

La campanya s’acaba el dimecres 7 de febrer i, fins llavors, encara es poden fer aportacions a canvi de recompenses al següent enllaç https://www.verkami.com/projects/19430-joan-reig-nou-disc-i-videoclip. Per Celler Masroig aquest mecenatge és l’inici d’un llarg projecte el qual aposta per donar suport a la cultura del nostre país.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya