Carregant web FCAC

La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels

07/02/2018

La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació Espanyola d’Apicultors, en el marc de les VI Jornades Apícoles, celebrades aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

Rafel Muria, president de Mel Muria i encarregat de recollir el guardó, ha destacat que “aquest premi té per a nosaltres un significat especial tant per la representativitat de qui l'atorga, l’Associació Espanyola d’Apicultors, com pel reconeixement que comporta a la qualitat de les nostres mels”. Segons Muria, “participar en aquest concurs requereix complir uns requisits exigents. Per això, aconseguir el primer premi en la categoria de ‘Mels fosques’ ens omple de satisfacció i recolza la bona feina que realitzem a Mel Muria”.

Cal remarcar que al Concurs Nacional de Mels només poden presentar-s’hi apicultors de forma individual o associada que compleixin la normativa de qualitat vigent sobre la mel. A més, una de les exigències per participar en el Concurs és que la mel sigui de la collita de la darrera campanya i amb origen al territori espanyol. La mel de bruc ecològica de Muria BIO, guanyadora del primer premi de ‘Mels fosques’, va competir en el concurs amb més de seixanta marques de mel de tot l'estat espanyol i es van atorgar premis a les següents categories: mels clares, mels ambre i mels fosques.

La mel de bruc és una de les 11 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso (cap d’ase), taronger, acàcia i romaní.

La gamma de mels Muria BIO es complementa amb una col·lecció de Xarops i suplements alimentaris/ Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO a l'edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

 

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles de molt alta qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronja, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i presentacions de luxe.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya