Comunicats de premsa

La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels

07/02/2018

La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació Espanyola d’Apicultors, en el marc de les VI Jornades Apícoles, celebrades aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

Rafel Muria, president de Mel Muria i encarregat de recollir el guardó, ha destacat que “aquest premi té per a nosaltres un significat especial tant per la representativitat de qui l'atorga, l’Associació Espanyola d’Apicultors, com pel reconeixement que comporta a la qualitat de les nostres mels”. Segons Muria, “participar en aquest concurs requereix complir uns requisits exigents. Per això, aconseguir el primer premi en la categoria de ‘Mels fosques’ ens omple de satisfacció i recolza la bona feina que realitzem a Mel Muria”.

Cal remarcar que al Concurs Nacional de Mels només poden presentar-s’hi apicultors de forma individual o associada que compleixin la normativa de qualitat vigent sobre la mel. A més, una de les exigències per participar en el Concurs és que la mel sigui de la collita de la darrera campanya i amb origen al territori espanyol. La mel de bruc ecològica de Muria BIO, guanyadora del primer premi de ‘Mels fosques’, va competir en el concurs amb més de seixanta marques de mel de tot l'estat espanyol i es van atorgar premis a les següents categories: mels clares, mels ambre i mels fosques.

La mel de bruc és una de les 11 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso (cap d’ase), taronger, acàcia i romaní.

La gamma de mels Muria BIO es complementa amb una col·lecció de Xarops i suplements alimentaris/ Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO a l'edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

 

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles de molt alta qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronja, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i presentacions de luxe.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi”
Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi” 19/04/2018 Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès,...
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde
Sant Josep Vins aconsegueix 6 medalles a Grenaches du Monde 17/04/2018 Entre els vins guardonats hi ha Laqvarta 2017 DO Terra Alta, blanc 100% garnatxa blanca que sortirà al mercat aquest setembre Repeteixen reconeixement Clot d’encís blanc, que ja acumula tres...
"L'art de la cuina amb mel" 16/04/2018 Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc...
La Societat Agrícola de Valls completa la seva nova gamma de vins amb el rosat ‘Kesse’ i el blanc ‘La Pera. El bandoler’
La Societat Agrícola de Valls completa la seva nova gamma de vins amb el rosat ‘Kesse’ i el blanc ‘La Pera. El bandoler’ 13/04/2018 La Societat Agrícola de Valls ha completat la nova gamma de vins iniciada a principis d’any amb el vi negre, ‘4 calçots’ (DO Tarragona), amb dues noves proposes, el rosat ‘Kesse’ i el...
Masroig Food Trucks arriba a la seva quarta edició
Masroig Food Trucks arriba a la seva quarta edició 11/04/2018 El proper 5 de maig Celler Masroig organitza la 4a trobada de Masroig Food Trucks. La festa començarà a les 12h fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop...
Les millors imatges del món cooperatiu agrari
Les millors imatges del món cooperatiu agrari 10/04/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza, en col·laboració amb la cooperativa Fent País, la I edició del Concurs de Fotografia “Som terra, som força, som cooperativa”...
Mel Muria inaugura les reformes de la botiga, nova màquina de vending de mel, l’exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles” i un mural sobre apicultura
Mel Muria inaugura les reformes de la botiga, nova màquina de vending de mel, l’exposició “El fumador, eina de maneig de les abelles” i un mural sobre apicultura 15/03/2018 La seu de l’empresa Mel Muria va acollir ahir al vespre l’acte d’inauguració de les reformes de la botiga, d’una nova màquina de vending de mel, de l’exposició “El fumador, eina de...
La FCAC organitza una jornada per promoure l’apoderament de les dones a les cooperatives
La FCAC organitza una jornada per promoure l’apoderament de les dones a les cooperatives 14/03/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una jornada per promoure la igualtat d’oportunitats de les sòcies i les dones vinculades al sector. Amb el títol “Les...
Nespresso dona 115 tones d’arròs obtingut del reciclatge de les seves càpsules a bancs d’aliments de tot el país
Nespresso dona 115 tones d’arròs obtingut del reciclatge de les seves càpsules a bancs d’aliments de tot el país 13/03/2018 Nespresso, marca pionera y líder en cafè en càpsules de la més alta qualitat, ha realitzat aquesta setmana la ja tradicional entrega a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) de...
Aquesta Setmana Santa descobreix el Celler Masroig
Aquesta Setmana Santa descobreix el Celler Masroig 09/03/2018 Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler...
La Cooperativa Agrícola de Vilassar celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de Vilassar celebra el Centenari 09/03/2018 La cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar celebra, demà 10 de març, l’acte central del centenari de la seva fundació, el 14 de gener de 1918, amb un reconeixement a tots els presidents de la...
La FCAC promou la participació de les dones en els òrgans de govern
La FCAC promou la participació de les dones en els òrgans de govern 07/03/2018 Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) anuncia la voluntat de promoure la igualtat d’oportunitats en el cooperativisme agrari, que...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x