Carregant web FCAC

La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels

07/02/2018

La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació Espanyola d’Apicultors, en el marc de les VI Jornades Apícoles, celebrades aquest cap de setmana a Azuqueca de Henares (Guadalajara).

Rafel Muria, president de Mel Muria i encarregat de recollir el guardó, ha destacat que “aquest premi té per a nosaltres un significat especial tant per la representativitat de qui l'atorga, l’Associació Espanyola d’Apicultors, com pel reconeixement que comporta a la qualitat de les nostres mels”. Segons Muria, “participar en aquest concurs requereix complir uns requisits exigents. Per això, aconseguir el primer premi en la categoria de ‘Mels fosques’ ens omple de satisfacció i recolza la bona feina que realitzem a Mel Muria”.

Cal remarcar que al Concurs Nacional de Mels només poden presentar-s’hi apicultors de forma individual o associada que compleixin la normativa de qualitat vigent sobre la mel. A més, una de les exigències per participar en el Concurs és que la mel sigui de la collita de la darrera campanya i amb origen al territori espanyol. La mel de bruc ecològica de Muria BIO, guanyadora del primer premi de ‘Mels fosques’, va competir en el concurs amb més de seixanta marques de mel de tot l'estat espanyol i es van atorgar premis a les següents categories: mels clares, mels ambre i mels fosques.

La mel de bruc és una de les 11 varietats de la col·lecció de mel ecològica Muria BIO. També formen part de la col·lecció el pol·len natural i les varietats de castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso (cap d’ase), taronger, acàcia i romaní.

La gamma de mels Muria BIO es complementa amb una col·lecció de Xarops i suplements alimentaris/ Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors, escollida Millor Producte BIO a l'edició de BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

 

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles de molt alta qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronja, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i presentacions de luxe.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya