La cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar celebra, demà 10 de març, l’acte central del centenari de la seva fundació, el 14 de gener de 1918, amb un reconeixement a tots els presidents de la cooperativa i un sopar celebració amb socis i familiars a Villa Bugatti (Cabrera de Mar). L’acte estarà presidit pel director general d’Alimentació de la Generalitat, Carmel Mòdol.
En l’actualitat, la cooperativa Agrícola de Vilassar és la principal comercialitzadora de subministres del Maresme, amb una xifra de negoci de 5 milions d’euros anuals i 85 socis.
L’objectiu és “ajudar el pagès associat en el desenvolupament de les tasques agrícoles” i per això, l’activitat se centra en el subministrament de productes com adobs, reg, fitosanitaris i servei de tractor; així com l’assessorament sobre el seu ús.
Igualment, té oberta una agrobotiga i gestiona diverses parades a Mercabarna per donar sortida als productes hortícoles dels associats.
L’activitat dels socis se centra majoritàriament en la producció de planta ornamental. També es dediquen a productes hortícoles, flor tallada per a floristeries i altres activitats de jardineria.
La setmana passada, es va presentar el “Llibre del Centenari”, en el marc del qual la seva autora, Anna Lleonart, fa un repàs pels cent anys d’història de la cooperativa Agrícola de Vilassar.
Més informació
ACTE Celebració Centenari Coop. Agrícola Vilassar
DATA Divendres 10 de març | 19.30 h
LLOC Villa Bugatti | Ctra. Vilassar de Mar a Argentona, 56 - CABRERA DE MAR
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h