Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler Masroig torna a repetir l’activitat del Room Escape, tal i com va anunciar fa unes setmanes. Després de l’èxit obtingut durant el passat pont de desembre, el Celler torna a oferir aquesta singular experiència dirigida als més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.
Durant la Setmana Santa, s’oferiran visites enoturístiques a les instal·lacions del Celler en diferents torns i horaris. Cal destacar però, que el divendres 30 s’oferiran les visites amb la promoció 2x1, és a dir, a meitat de preu. Aquestes inclouran els mateixos serveis de sempre i aniran acompanyades de l’opció d’un taller infantil per als més petits, on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi i realitzaran un taller mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
El dissabte 31 serà el dia més complert. Es disposarà de taller infantil durant tots els torns i es faran diverses visites guiades, les quals finalitzaran amb un ventall de diferents opcions de tastos, depenent del torn escollit:
El diumenge 1 d’abril, a part de les visites guiades de sempre, s’oferirà, com a activitat alternativa, un tast a cegues de la mà del sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es degustaran. Totes les activitats requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades.
Més informació i reserves
visites@cellermasroig.com
Tel. 646 743 922
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....
El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h