Carregant web FCAC

Aquesta Setmana Santa descobreix el Celler Masroig

El Celler organitza un seguit d’experiències enoturístiques, programades entre el 22 de març i l’1 d’abril, dirigides a tots els públics

09/03/2018

Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler Masroig torna a repetir l’activitat del Room Escape, tal i com va anunciar fa unes setmanes. Després de l’èxit obtingut durant el passat pont de desembre, el Celler torna a oferir aquesta singular experiència dirigida als més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.

Durant la Setmana Santa, s’oferiran visites enoturístiques a les instal·lacions del Celler en diferents torns i horaris. Cal destacar però, que el divendres 30 s’oferiran les visites amb la promoció 2x1, és a dir, a meitat de preu. Aquestes inclouran els mateixos serveis de sempre i aniran acompanyades de l’opció d’un taller infantil per als més petits, on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi i realitzaran un taller mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.

El dissabte 31 serà el dia més complert. Es disposarà de taller infantil durant tots els torns i es faran diverses visites guiades, les quals finalitzaran amb un ventall de diferents opcions de tastos, depenent del torn escollit:

  • 10h | Esmorza al Celler Masroig. La primera visita al celler anirà acompanyada d’un tast-esmorzar on podrem gaudir dels vins clàssics del Celler Masroig.
  • 12h | Vermuteja al Celler Masroig. El segon torn de visites s’enllaçarà amb l’hora del vermut i per tant, s’oferirà també un petit tast del nostre vermut acompanyat del clàssic aperitiu.
  • 16h | Berena al Celler Masroig. Per finalitzar la visita del primer torn de la tarda, s’oferirà un tast de Misteles maridat amb dolços típics del poble del Masroig.
  • 17.30h | Visita Premium. “El bo sempre es fa esperar”, així doncs, durant l’últim torn de visites es podran degustar els vins Top del Celler.

El diumenge 1 d’abril, a part de les visites guiades de sempre, s’oferirà, com a activitat alternativa, un tast a cegues de la mà del sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es degustaran. Totes les activitats requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades.

 

Més informació i reserves

visites@cellermasroig.com
Tel. 646 743 922

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya