Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler Masroig torna a repetir l’activitat del Room Escape, tal i com va anunciar fa unes setmanes. Després de l’èxit obtingut durant el passat pont de desembre, el Celler torna a oferir aquesta singular experiència dirigida als més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.
Durant la Setmana Santa, s’oferiran visites enoturístiques a les instal·lacions del Celler en diferents torns i horaris. Cal destacar però, que el divendres 30 s’oferiran les visites amb la promoció 2x1, és a dir, a meitat de preu. Aquestes inclouran els mateixos serveis de sempre i aniran acompanyades de l’opció d’un taller infantil per als més petits, on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi i realitzaran un taller mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
El dissabte 31 serà el dia més complert. Es disposarà de taller infantil durant tots els torns i es faran diverses visites guiades, les quals finalitzaran amb un ventall de diferents opcions de tastos, depenent del torn escollit:
El diumenge 1 d’abril, a part de les visites guiades de sempre, s’oferirà, com a activitat alternativa, un tast a cegues de la mà del sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es degustaran. Totes les activitats requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades.
Més informació i reserves
visites@cellermasroig.com
Tel. 646 743 922
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h