La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc d’Alimentaria 2018. L’acció, que es farà dimecres 18 d’abril a les 17h a l’espai Catalonia Food and Gastronomy Hub, compta amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca.
"L’art de la cuina de la mel" és el títol del showcooking que dirigirà Rafel Muria, subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, restaurant parisenc amb dues estrelles Michelin.
Per a l’elaboració dels plats s’utilitzaran marques cooperatives com Mel Muria, Llet Nostra i Escornalbou Gourmet, l’oli verge extra ecològic de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes. A més, la mostra es maridarà amb el vi dolç “Pansal del Calàs” de Celler Capçanes, elaborat amb garnatxa i samsó de vinyes velles.
El president de la FCAC, Ramon Sarroca, explica que “es tracta d’una iniciativa que pretén donar a conèixer als professionals del sector les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa”.
Igualment, un total de 18 empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats en el marc d’un certamen referent a nivell internacional en l’àmbit agroalimentari.
Més informació
ACTE: Showcooking “L’art de la cuina amb mel”
DATA: 18 d’abril
HORA: 17 a 17.45 h
LLOC: Catalonia Food and Gastronomy Hub (Pavelló 3 | Nivell 0 | Stand – A 199)
Places limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: comunicacio@fcac.coop
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h