Comunicats de premsa

ALIMENTARIA 2018 | Dimecres 18 d’abril, a les 17h, a Catalonia Food and Gastronomy Hub

"L'art de la cuina amb mel"

16/04/2018

Showcooking de cooperatives, dirigit pel subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, amb dues estrelles Michelin

Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc d’Alimentaria 2018. L’acció, que es farà dimecres 18 d’abril a les 17h a l’espai Catalonia Food and Gastronomy Hub, compta amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca.

"L’art de la cuina de la mel" és el títol del showcooking que dirigirà Rafel Muria, subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, restaurant parisenc amb dues estrelles Michelin.

Per a l’elaboració dels plats s’utilitzaran marques cooperatives com Mel Muria, Llet Nostra i Escornalbou Gourmet, l’oli verge extra ecològic de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes. A més, la mostra es maridarà amb el vi dolç “Pansal del Calàs” de Celler Capçanes, elaborat amb garnatxa i samsó de vinyes velles.

El president de la FCAC, Ramon Sarroca, explica que “es tracta d’una iniciativa que pretén donar a conèixer als professionals del sector les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa”.

Igualment, un total de 18 empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats en el marc d’un certamen referent a nivell internacional en l’àmbit agroalimentari.

 

Més informació

ACTE:  Showcooking “L’art de la cuina amb mel”
DATA:  18 d’abril
HORA: 17 a 17.45 h
LLOC:  Catalonia Food and Gastronomy Hub  (Pavelló 3  |  Nivell 0  |  Stand – A 199)

Places limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: comunicacio@fcac.coop

Relació de cooperatives amb estand a Alimentaria 2018

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Una oportunitat perduda...
Una oportunitat perduda... 21/01/2019 El documental “D’on ve el que mengem”, emès en el programa 30Minuts de diumenge 13 de gener, va posar damunt la taula un tema que considerem molt rellevant per al conjunt de la ciutadania....
La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri
La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri 17/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) entén que era necessària l’aprovació de la clàusula de salvaguarda per a la importació d’arròs que ha aprovat la Unió Europea,...
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets 15/01/2019 Cellers Unió ampliarà el celler dels Guiamets per a augmentar la capacitat de producció i dotar-lo d’una nova sala de criança i nova línia d’embotellat. Es tracta d’una clara aposta de...
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders 15/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a la proposta del Govern de la Generalitat d’aplicar un impost addicional per l’ús de l’aigua a les granges de porcí i...
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat 13/12/2018 Barcelona, dijous, 13 de desembre. – La Confederació de Cooperatives de Catalunya celebrarà l’acte d’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 que, per segon any, destaquen l’aportació a la...
Cevipe presenta el most de raïm ecològic
Cevipe presenta el most de raïm ecològic "Sol de Nit" 12/12/2018 La cooperativa de segon grau CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) ha presentat un nou producte de la família "Sol de Nit". Es tracta de most ecològic monovarietal de parellada (blanc) i...
El disseny com a motor de canvi social
El disseny com a motor de canvi social 05/12/2018 El Campus Olot de l’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP) i La Fageda Fundació han encetat una col·laboració en forma de projecte de cocreació. El nou...
5a Fira Oleotèxtil
5a Fira Oleotèxtil 03/12/2018 La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la...
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018 29/11/2018 Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita,...
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals 28/11/2018 De la redolta al calçot És sabut que el calçot es cuina a la flama, concretament a la flama de redoltes (sarments) podades dies abans a les vinyes de l’Alt Camp. Però aquesta relació ni...
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país 27/11/2018 El proper divendres 14 de desembre al matí se celebrarà la segona edició de l’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018, l’acte tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya (Pl. de Salvador Seguí,...
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona 27/11/2018 Està previst que el proper 2019 finalitzin les obres d’ampliació que Castell d’Or té a Vila-rodona, un edifici amb 6500m2 que comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 4...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x