L’edició terraltenca del concurs internacional Grenaches du Monde ha proporcionat un èxit sense precedents a Sant Josep Vins, convertint-se en un dels tres cellers més guardonats. També ha resultat l’únic celler català que ha sumat sis medalles. Martí Carbó, soci i president de la cooperativa Agrícola Sant Josep, ha destacat que “aquest reconeixement és un motiu més per seguir treballant amb exigència les vinyes i les elaboracions”. Sant Josep Vins ja suma set reconeixements internacionals aquest 2018 perquè recentment, ha rebut una medalla de plata al concurs Sauvignon du Monde 2018 pel vi Plana d’en Fonoll Sauvignon blanc 2017 DO Catalunya. El celler d’aquesta cooperativa, situada a Bot, s’encarrega d’elaborar i comercialitzar la producció de les 500 hectàrees de vinya que tenen els seus 117 socis en un entorn natural únic. El 60% d’aquesta superfície està conreada amb alguna de les varietats de garnatxa i 30 de les 52 referències de vi que comercialitza envasades s’elaboren majoritàriament o exclusivament amb aquests raïms de garnatxa.
Palmarès Grenaches du Monde 2018
Medalla d'or
Medalla de plata
Més informació
Sobre nosaltres | www.santjosepwines.com
Sobre el concurs Grenaches du Monde | https://www.grenachesdumonde.com/ca/
Palmarès oficial de l’edició 2018 | https://www.grenachesdumonde.com/wp-content/uploads/2018/04/palmares-2018.pdf
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h