Vinícola del Priorat presenta el proper dissabte 9 de juny quatre nous vins de vila en un acte al refetor de la Cartoixa d’Escaladei que s’emmarca dins dels actes del 10è aniversari de la fusió de les cooperatives que conformen Vinícola del Priorat i que, a més, es troben celebrant el centenari de la seva fundació.
L’acte de presentació arrencarà a les 12h i estarà conduït per Joaquim Sabaté, gerent de Vinícola del Priorat. Al llarg de la cerimònia, els assistents podran tastar els 4 vins de vila guiats per la Sandra Estévez, enòloga de Vinícola del Priorat, i en Toni Alcover, enòleg i professor a l’Escola d’Enologia Jaume Ciurana de Falset.
Els vins de vila que es presentaran són La Vilella Baixa 2016, La Vilella Alta 2016, El Lloar 2016 i Gratallops 2016. 100% samsó en el cas de La Vilella Baixa i El Lloar, i un cupatge de garnatxa i samsó en el cas de les altres dues referències. El tast de vins estarà acompanyat per la música en directe del pianista Lluís Capdevila i una sèrie de projeccions audiovisuals sobre la façana de l’històric monument.
Vinícola del Priorat és l’única cooperativa de la DOQ Priorat formada per productors pagesos que gestiona íntegrament el procés de producció, elaboració i comercialització del vi. Formada per uns 140 socis productors, i amb un total de 210 hectàrees de vinya i 320 d’olivera, els productors treballen vinyes de petites dimensions i amb una baixa producció per cep. L’orografia del Priorat, el conreu en costers amb pendents que poden arribar a superar el 30%, el sòl de llicorella i l’edat avançada de les vinyes marquen l’excepcionalitat de les seves produccions.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h