Carregant web FCAC

Durant tota la temporada d’estiu, al capvespre

‘Sol i Serena’ de la Cooperativa Falset Marçà

Presentació dels vins més exclusius del celler a la posta de sol

26/06/2018

La Cooperativa de Falset Marçà presenta alguns dels seus vins més exclusius en el marc de la iniciativa ‘Sol i Serena’. Es tracta d’una proposta que es duu a terme tots els caps de setmana de la temporada d’estiu i es basa en la combinació de la llum de la posta de sol del Priorat amb les damajoanes de la terrassa d’aquest celler modernista i la degustació dels vins de la cooperativa.

Els vins que es tasten són “Vermut de Falset”, “Ètim el Destí” (blanc), “Lo Foc del Castell” (negre de la gamma superior amb la peculiaritat d’estar vinificat a tres bandes en lloc del cupatge habitual) i “Ètim Verema Tardana” (el dolç per excel·lència, elaborat exclusivament amb garnatxa collida del cep quan està molt madura).

El tast de vins es complementa amb un recorregut per les instal·lacions de la cooperativa, reconeguda com a Catedral del Vi, i amb propostes gastronòmiques de la zona creades especialment per maridar amb l’ocasió.

La Cooperativa de Falset Marçà aglutina més de 700 socis i té en marxa diversos projectes d’innovació relacionats amb l’optimització de l’energia del celler, la reutilització d’envasos i l’eficiència en l’ús de recursos naturals i de fitosanitaris per a la millora de la sostenibilitat.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya