Comunicats de premsa

Durant tota la temporada d’estiu, al capvespre

‘Sol i Serena’ de la Cooperativa Falset Marçà

26/06/2018

Presentació dels vins més exclusius del celler a la posta de sol

La Cooperativa de Falset Marçà presenta alguns dels seus vins més exclusius en el marc de la iniciativa ‘Sol i Serena’. Es tracta d’una proposta que es duu a terme tots els caps de setmana de la temporada d’estiu i es basa en la combinació de la llum de la posta de sol del Priorat amb les damajoanes de la terrassa d’aquest celler modernista i la degustació dels vins de la cooperativa.

Els vins que es tasten són “Vermut de Falset”, “Ètim el Destí” (blanc), “Lo Foc del Castell” (negre de la gamma superior amb la peculiaritat d’estar vinificat a tres bandes en lloc del cupatge habitual) i “Ètim Verema Tardana” (el dolç per excel·lència, elaborat exclusivament amb garnatxa collida del cep quan està molt madura).

El tast de vins es complementa amb un recorregut per les instal·lacions de la cooperativa, reconeguda com a Catedral del Vi, i amb propostes gastronòmiques de la zona creades especialment per maridar amb l’ocasió.

La Cooperativa de Falset Marçà aglutina més de 700 socis i té en marxa diversos projectes d’innovació relacionats amb l’optimització de l’energia del celler, la reutilització d’envasos i l’eficiència en l’ús de recursos naturals i de fitosanitaris per a la millora de la sostenibilitat.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli
5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli 13/11/2018 Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya lliuraran, el pròxim dijous 15 de novembre, els guardons de la 5a edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli. La consellera...
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura 08/11/2018 Un dels objectius principals de Cevipe és el de garantir el relleu generacional de les explotacions familiars per tal d’assegurar la continuïtat i el futur del model cooperatiu. Amb aquest...
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic 06/11/2018 La llet és un aliment habitual en la nostra dieta mediterrània. Però què s’amaga darrera d’un bric de llet o d’un tall de formatge? Les propietats nutricionals de la llet i els seus...
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió 30/10/2018 Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats al tast de la prestigiosa revista francesa Gilbert&Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre "Llicorella Vitis 60" DOQ...
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior 26/10/2018 El Palau de Congressos-La Llotja de Lleida va acollir l’Assemblea General Ordinària d’ActelGrup amb l’objectiu de presentar i aprovar el balanç econòmic de l’exercici...
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana 25/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 26 d’octubre, en la reunió anual entre la Unió Europea i Turquia sobre el mercat de l’avellana. En aquesta...
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona 23/10/2018 El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al...
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari 18/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, avui 18 d’octubre a Barcelona, una jornada adreçada joves agricultors i ramaders amb l’objectiu de promoure el relleu...
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya 17/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya preveu una caiguda de gairebé un 15% en la producció d’oli d’oliva en relació amb la campanya 2017-18. Enguany, la collita se situaria en...
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món 02/10/2018 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa...
Augmenta un 24% la collita d’arròs
Augmenta un 24% la collita d’arròs 28/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) estima una previsió de collita de 151.723 tones d’arròs per a Catalunya, que representen un increment del 23,92% en relació amb la...
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’ 27/09/2018 Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x