Comunicats de premsa

La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues

27/06/2018

Ha guanyat el Premi Gurmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic

La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d’Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gurmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l’Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.

El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional vigent des de fa 15 anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.

L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l’oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.

Per altra banda l’Oil China Competition és el més prestigiós concurs d’oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s’inclouen l’impuls a Xina i tot Àsia de l’oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d’aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes.

En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l’asiàtic, no només a l’oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

En aquest acte s’ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l’estat per donar visibilitat als consumidors de la marca “Les Cabanes” de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant de relleu el posicionament de màxima qualitat. Amb aquesta campanya l’entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l’oli de la marca “Les Cabanes” està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l’excel·lència.

L’acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Sr. Enric Mateu, acompanyat del Sr. Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i el Sr. Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l’oli premiat.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli
5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli 13/11/2018 Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya lliuraran, el pròxim dijous 15 de novembre, els guardons de la 5a edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli. La consellera...
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura 08/11/2018 Un dels objectius principals de Cevipe és el de garantir el relleu generacional de les explotacions familiars per tal d’assegurar la continuïtat i el futur del model cooperatiu. Amb aquest...
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic 06/11/2018 La llet és un aliment habitual en la nostra dieta mediterrània. Però què s’amaga darrera d’un bric de llet o d’un tall de formatge? Les propietats nutricionals de la llet i els seus...
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió 30/10/2018 Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats al tast de la prestigiosa revista francesa Gilbert&Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre "Llicorella Vitis 60" DOQ...
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior 26/10/2018 El Palau de Congressos-La Llotja de Lleida va acollir l’Assemblea General Ordinària d’ActelGrup amb l’objectiu de presentar i aprovar el balanç econòmic de l’exercici...
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana 25/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 26 d’octubre, en la reunió anual entre la Unió Europea i Turquia sobre el mercat de l’avellana. En aquesta...
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona 23/10/2018 El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al...
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari 18/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, avui 18 d’octubre a Barcelona, una jornada adreçada joves agricultors i ramaders amb l’objectiu de promoure el relleu...
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya 17/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya preveu una caiguda de gairebé un 15% en la producció d’oli d’oliva en relació amb la campanya 2017-18. Enguany, la collita se situaria en...
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món 02/10/2018 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa...
Augmenta un 24% la collita d’arròs
Augmenta un 24% la collita d’arròs 28/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) estima una previsió de collita de 151.723 tones d’arròs per a Catalunya, que representen un increment del 23,92% en relació amb la...
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’ 27/09/2018 Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x