Carregant web FCAC

La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues

Ha guanyat el Premi Gurmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic

27/06/2018

La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d’Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gurmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l’Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.

El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional vigent des de fa 15 anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.

L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l’oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.

Per altra banda l’Oil China Competition és el més prestigiós concurs d’oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s’inclouen l’impuls a Xina i tot Àsia de l’oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d’aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes.

En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l’asiàtic, no només a l’oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

En aquest acte s’ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l’estat per donar visibilitat als consumidors de la marca “Les Cabanes” de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant de relleu el posicionament de màxima qualitat. Amb aquesta campanya l’entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l’oli de la marca “Les Cabanes” està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l’excel·lència.

L’acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Sr. Enric Mateu, acompanyat del Sr. Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i el Sr. Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l’oli premiat.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya