Comunicats de premsa

Presidència DO Cava

El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava

23/08/2018

Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador.

El magnífic resultat obtingut en les darreres eleccions a les vocalies dels censos corresponents al sector productor del Consell Regulador, ha donat peu a què l'actual vicepresident del Cava, Xavier Farré, hagi pres la determinació de presentar la seva candidatura a la presidència del Cava, no sense abans haver mantingut diverses reunions amb altres representants del sector productor i elaborador. Xavier Farré és president executiu de la cooperativa de segon grau Cevipe, SCCL i nou vocal del Plenari representant als cellers elaboradors de vi base en la candidatura conjunta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’AVC.

Després de l'experiència adquirida com a vicepresident en aquesta legislatura, que acabarà el pròxim dia 28 d'agost amb la constitució del nou Consell, Xavier Farré manifesta presentar-se amb la motivació i il·lusió suficient per encetar una nova etapa dins de la DO, sent molt conscient dels reptes que s'hauran d'afrontar en un futur immediat. Xavier Farré prioritza com a punt de partida la necessària unitat de tots els actors per mantenir el consens i poder dur a terme amb la màxima agilitat les accions necessàries amb l'objectiu comú de rellançar el Cava seguint la gestió iniciada per l'actual Consell sota la presidència d'en Pere Bonet, qui ha tingut una funció integradora que ha donat els fruits esperats.

Xavier Farré espera obtenir els màxims suports per poder fer efectius els objectius marcats.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri
La FCAC considera que l’aranzel a l’arròs és imprescindible per restablir l’equilibri 17/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) entén que era necessària l’aprovació de la clàusula de salvaguarda per a la importació d’arròs que ha aprovat la Unió Europea,...
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets
Cellers Unió amplia el seu Celler dels Guiamets 15/01/2019 Cellers Unió ampliarà el celler dels Guiamets per a augmentar la capacitat de producció i dotar-lo d’una nova sala de criança i nova línia d’embotellat. Es tracta d’una clara aposta de...
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders
La FCAC s’oposa a l’aplicació d’un cànon per consum d’aigua als ramaders 15/01/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a la proposta del Govern de la Generalitat d’aplicar un impost addicional per l’ús de l’aigua a les granges de porcí i...
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat
Entrega de premis a 14 cooperatives per la seva aportació a la societat 13/12/2018 Barcelona, dijous, 13 de desembre. – La Confederació de Cooperatives de Catalunya celebrarà l’acte d’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 que, per segon any, destaquen l’aportació a la...
Cevipe presenta el most de raïm ecològic
Cevipe presenta el most de raïm ecològic "Sol de Nit" 12/12/2018 La cooperativa de segon grau CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) ha presentat un nou producte de la família "Sol de Nit". Es tracta de most ecològic monovarietal de parellada (blanc) i...
El disseny com a motor de canvi social
El disseny com a motor de canvi social 05/12/2018 El Campus Olot de l’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP) i La Fageda Fundació han encetat una col·laboració en forma de projecte de cocreació. El nou...
5a Fira Oleotèxtil
5a Fira Oleotèxtil 03/12/2018 La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la...
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
Rafel Muria, el Xef de la Mel, ambaixador d’artMuria i Mel La Paquita al Fòrum Gastronòmic Girona 2018 29/11/2018 Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita,...
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals
‘De la redolta al calçot’ la nova activitat del celler Adernats i Experiències Rurals 28/11/2018 De la redolta al calçot És sabut que el calçot es cuina a la flama, concretament a la flama de redoltes (sarments) podades dies abans a les vinyes de l’Alt Camp. Però aquesta relació ni...
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país
Quim torra farà entrega dels Reconeixements CoopCat 2018 a cooperatives del nostre país 27/11/2018 El proper divendres 14 de desembre al matí se celebrarà la segona edició de l’entrega dels Reconeixements CoopCat 2018, l’acte tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya (Pl. de Salvador Seguí,...
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona
Castell d’Or inverteix 5 M€ en l’ampliació de la seva planta de Vila-rodona 27/11/2018 Està previst que el proper 2019 finalitzin les obres d’ampliació que Castell d’Or té a Vila-rodona, un edifici amb 6500m2 que comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 4...
Els primers vedells certificats GLOBALG.A.P. a Europa seran de Cooperativa d’Ivars
Els primers vedells certificats GLOBALG.A.P. a Europa seran de Cooperativa d’Ivars 27/11/2018 La setmana passada es va signar el compromís per la certificació GLOBALG.A.P. entre un grup de socis i Cooperativa d’Ivars, i que suposarà la implantació definitiva d’aquest segell a un...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x