La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa Soldebre, SCCL, entre els millors olis del món. “És el primer oli de la Denominació d’Origen Protegida Baix Ebre i Montsià en formar part d’aquest rànquing i això ens permetrà tenir més visibilitat al mercat internacional”, explica el gerent de Soldebre, Pere Albacar.
Flos Olei és la primera guia internacional dedicada a les empreses que produeixen oli d’oliva extra verge de gamma alta i hi apareixen un total de 500 empreses de 52 països i dels cinc continents. També s’inclou una cartografia del sector de l’olivera a escala regional acompanyada d’informació històrica i cultural. L’”Aureum Morrut” ha estat valorat amb 82 punts d’un total de 99.
La morruda és una varietat minoritària molt arrelada a les Terres de l’Ebre i l’oli que s’elabora és molt complex i permet detectar amb facilitat moltes sensacions olfacte-gustatives. Aquest oli ja va rebre l’any passat un accèssit Millor oli d’Oliva Verge extra Fruitat Verd Amarg del premi als millors oli que organitza la Diputació de Tarragona amb el Centre de Desenvolupament de l’Oli de Reus.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h