Carregant web FCAC

Programa Europeu "Sí al menys 3 làctics al dia"

El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona

La iniciativa llançada per la Unió Europea i el sector agrupat en INLAC arriba a la capital catalana per debatre sobre la importància del consum de llet i làctics en l'alimentació infantil

23/10/2018

El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al creixement i la prevenció de futures malalties durant l'edat adulta. Es tracta de l'aportació de calci que millor absorbeix l'organisme, al qual no han de renunciar els més joves per garantir un desenvolupament òptim.

La importància d'aquests aliments en la dieta és tal que la Unió Europea i INLAC, l'organització interprofessional que engloba tot el sector làctic d'Espanya, han posat en marxa el "Programa de promoció de la llet i dels productes làctics en el marc d'unes pràctiques dietètiques adequades". En el marc d'aquesta acció, Barcelona acollirà aquest dimecres 24 d'octubre una trobada, presentada per la periodista Esther Sardans, per apropar als consumidors informació científicament avalada sobre la llet i els productes làctics.

 

Programa europeu “Sí almenys 3 làctics al día” - Trobada Saludable

DATA 24 d'Octubre
HORA 11 h
LLOC MAFIC SPACE. Passatge de Pagès, 7 - Barcelona

INTERVENCIONS

  • Ramon Armengol, representant de Cooperatives Agroalimentàries i membre de INLAC (Organització Interprofessional Lactea), que promou la campanya “Digues sí als làctics”
  • Susana Redecillas, de la Unitat de Suport Nutricional. Hospital Vall d'Hebrón. Barcelona
  • Marta Iguacen, R&D Science & Nutrition Manager Danone Iberia
  • Ariadna Rodrigo Planas, instagramer, bloguer, co-autora de “foodinggourmet”
Altres notícies
14.07.2025

La FCAC alerta que es multiplicaria per 6 la importació de mel d'Ucraïna sense aranzels

14/07/2025

El sector apícola de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), junt amb Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, mostren el...

10.07.2025

La FCAC reclama mesures de prevenció per protegir el mosaic agroforestal al territori

10/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...

09.07.2025

La FCAC es reuneix amb el conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper

09/07/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el...

01.07.2025

Caprabo i la FCAC refermen el seu compromís amb la proximitat amb la celebració de la Jornada Gastronòmica de productes de cooperatives agràries de Catalunya

01/07/2025

Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...

25.06.2025

El sector vitivinícola català analitza els nous reptes dels vins desalcoholitzats

25/06/2025

El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...

17.06.2025

Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

17/06/2025

El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...

17.06.2025

La collita de cereal es recupera després de tres anys de sequera

17/06/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya