Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats al tast de la prestigiosa revista francesa Gilbert&Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre "Llicorella Vitis 60" DOQ Priorat (anyada 2015) i ha reconegut amb medalla d'or el vi blanc "Perlat" DO Montsant (2017), el vi negre "Perlat" DO Montsant (2016) i el vi negre "Llicorella Clàssic" DOQ Priorat (2015).
Pel que fa al vi més valorat del celler, el "Llicorella Vitis 60" DOQ Priorat, Gilbert&Gaillard el defineix com un vi “generós, suau i equilibrat”, que “presenta un cos consistent mentre manté l’expressió afruitada”.
També destaca la valoració del vi "Perlat" blanc DO Montsant, que Cellers Unió ha tret al mercat enguany. Al tast hi ha trobat “aromes de coco i gingebre sobre un fons de vainilla. Amb un paladar rodó, presumeix de flexibilitat i equilibri.” I acaba definint-lo com “un vi autèntic, fresc, que marida amb aus de corral.”
Cellers Unió és un celler cooperatiu fundat a Reus l’any 1942. Agrupa milers de famílies d’agricultors catalans i, actualment, elabora vins de les denominacions d’origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h