Rafel Muria, xef de la marca de mel de luxe artMuria, ha estat present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2018 com a ambaixador de la marca familiar i de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, destinada al Canal Horeca.
L’edició d’enguany de la fira gastronòmica, celebrada a Girona del 18 al 20 de novembre, ha comptat amb 250 empreses expositores i ha batut récords de participació amb més de 25.000 visitants. artMuria ha estat una de les marques més admirades i fins al seu estand s’hi han apropat personalitats com el President de la Generalitat, Quim Torra, o la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.
Durant les dues jornades de fira, el xef de Mel Muria, Rafel Muria, conegut al món gastronòmic com el ‘Xef de la Mel’ i sisena generació de la família Muria, va realitzar diversos showcookings que van atreure a molta gent a l’estand d’artMuria: molts visitants i cuiners professionals van apropar-se per descobrir la seva singular aposta per la innovació en l’alta cuina i la cerca de noves dimensions gastronòmiques i de contrastos amb la mel als seus plats.
Rafel Muria també va actuar com a ambaixador de la nova marca de mel artesanal Mel La Paquita, composada per de cinc varietats de mel convencional, cinc de biològiques i cinc en format específic pel Canal Horeca (Farigola, Eucaliptus, Taronger, Mil Flors i Romaní). La col·lecció també compta amb paquets individuals de bresca i pots de pol·len fresc.
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel d'altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que a dia d’avui exporta a més de 15 països.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h