Comunicats de premsa

El Celler de Capçanes aposta per la formació al Priorat

24/01/2019

El Celler de Capçanes continuant amb la responsabilitat social amb el territori aposta per la formació, per aquesta raó el president del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina Montoro, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, han signat  un acord de col·laboració per poder impartir cursos en el propi Celler.

La idea es acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.

Aquests cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.

L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país.

La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya.

Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.

Les dates són:

Nom dels curs Hores Dates
Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès 30

28 de gener | 4, 11, 18 i 25 de febrer | 4 de març de 9 h a 14h

Sumilleria i maridatge 20 7, 21 i 28 de març | 4 i 11 d'abril de 9.30 h a 13.30 h
Formatges per a restaurant 16 16 i 23 maig | 6 i 13 de juny de 10.30 h a 14.30 h

 

Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, www.escolaenoturisme.cat  INSCRIPCIONS; o bé posant-se en contacte amb l’escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Diferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019
Diferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019 16/04/2019 Les mels de la gamma ecològica de Muria Bio han destacat a la 28a edició d’EcoSalud, el Saló de la Salut i els Productes Naturals, un punt de trobada per a tots els professionals dels productes...
Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig
Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig 10/04/2019 Com cada any, per Setmana Santa Celler Masroig ofereix experiències enoturístiques per tot aquell qui vulgui endinsar-se a la comarca del Priorat i gaudir d’activitats especials que us donaran a...
FCAC aposta per professionalitzar les cooperatives agràries amb secció de crèdit
FCAC aposta per professionalitzar les cooperatives agràries amb secció de crèdit 09/04/2019 Docents universitaris, assessors financers i advocats impartiran el programa formatiu, que es reeditarà per donar cobertura al col·lectiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya...
"L'Om", els nous vins de garnatxa del Celler Masroig 04/04/2019 Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, una col·lecció de dos vins negres DO Montsant, que tenen com a varietat de raïm principal la garnatxa. L’empresa ha...
Conveni per promoure la recerca i innovació a les cooperatives agroalimentàries
Conveni per promoure la recerca i innovació a les cooperatives agroalimentàries 29/03/2019 El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Ramon Sarroca, i la consellera d’Agricultura i presidenta de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA),...
La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P.
La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P. 22/03/2019 Durant la primera quinzena del mes de març s’han certificat amb el segell GLOBALG.A.P. les primeres granges de bestiar boví de socis de Cooperativa d’Ivars. Cal recordar que aquesta...
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa 21/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) és una de les entitats impulsores de la primera edició del “Fòrum Empresarial de Joves Cooperativistes”, que aplega uns 300...
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria 20/03/2019 Donada la rellevància del Pla de Competitivitat per al sector, la FCAC insta a què les convocatòries es facin efectives al més aviat possible La Federació de Cooperatives Agràries de...
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia 15/03/2019 La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta organitza, dilluns 18 de març a Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom. La sessió, que inclou una mostra - degustació de plats...
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives 12/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una jornada per promoure el lideratge, la motivació, l’emprenedoria i l’apoderament de les dones. La sessió, que porta...
Cellers Unió elabora un Vi Ranci amb una solera original de 1928
Cellers Unió elabora un Vi Ranci amb una solera original de 1928 11/03/2019 Cellers Unió recupera un dels vins de postres més tradicionals de casa nostra i presenta el seu nou vi ranci. Es tracta d’una petita producció elaborada al Celler de Vilalba dels Arcs, on la...
Les dones de les cooperatives agràries catalanes, també aixequem la veu
Les dones de les cooperatives agràries catalanes, també aixequem la veu 07/03/2019 RAMONA MOTA Responsable del grup de treball per a la Igualtat de Gènere de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya En el món rural cooperatiu, la dona viu una doble invisibilitat:...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x