El proper 4 de maig Celler Masroig organitza la 5a trobada de Masroig Food Trucks. Un cop més tindrem una oportunitat única de tastar els diferents vins de la casa, maridant-los amb diversos àpats que elaboraran 5 caravanes cuina que estaran instal·lades a la plaça del Celler. Tapes gourmet, pizzes, coques de recapte, snacks, paella, fideuà, creps, postres... tot un ventall de possibilitats gastronòmiques que satisfaran el nostre paladar. A més, aquest any, com a novetat, a les degustacions s’oferiran els nous vins de garnatxa L’Om, els quals es van presentar recentment.
La festa començarà a les 12h i durarà fins les 20h del vespre aproximadament. La plaça del Celler s’omplirà, un cop més, d’un ambient festiu que acompanyarà la jornada. Aquest any comptarem amb l’actuació de The Soulman Quartet, un xou musical que versiona clàssics del Soul, Funky, R & B, Swing i Disc 70's i 80's. Una combinació explosiva d'energia i bon humor, en la línia de bandes mítiques com Blues Brothers i The Commitments. Actuaran a les 13h i a les 16h. La resta del dia hi haurà música festiva per amenitzar l’ambient.
Aquest any també s’amplia la zona per al públic familiar, instal·lant una zona infantil més gran i amb més activitats controlada per monitors. Hi haurà castells inflables, un futbolí humà i uns ponis mecanitzats per als més petits. Tot per a que el públic adult pugui gaudir de la festa mentre els petits s’ho passen d’allò més bé.
L’agrobotiga romandrà oberta durant tota la jornada. També es realitzarà un concurs a Instagram amb el hashtag #masroigfoodtrucks19. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h