Si tenim en compte que El Perelló (Tarragona) està considerat como el ‘poble de la mel’, i tot un referent del sector de l’apicultura a nivell nacional, l’èxit dels seus productes no haurien de ser notícia. Però hi ha una empresa que pel seu esforç, tenacitat i per la seva constant innovació destaca també a nivell internacional.
Diverses varietats de las mels de luxe artMuria de l’empresa apícola regentada per la família Muria des de 1810, han aconseguit un nou reconeixement fora de les nostres fronteres. La primera edició dels London International Honey Award (LIHA) 2019 ha premiat amb una medalla d’or la varietat d’Alta Muntanya i amb respectives medalles de plata les varietats de Romaní i Bosc de la seva col·lecció més glamurosa.
Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “Estem molt orgullosos de que la nostra feina se vegi reconeguda a nivell internacional i que els nostres productes destaquin entre centenars de mels procedents d’arreu del món”.
El premi promou les mels de qualitat superior i és indispensable que siguin mels amb marca pròpia, no a granel. El jurat realitza un tast a cegues i evalua cada varietat de mel presentada.
El certàmen londinenc també té un apartat de disseny, en el que es premien les millors estratègies de màrqueting seguides per les diferents empreses que es presenten al concurs i que confirmen la superioritat dels seus productes.
En aquesta secció el jurat també ha premiat amb la medalla de plata el disseny de packaging del nou estoig individual de mel de Taronger con Safrà “Tresor Aromàtic”, de la col·lecció artMuria Luxury Innova, llançat de manera recent al mercat.
Sobre artMuria
Totes les col·leccions d’artMuria, disponibles en tendes especialitzades i gourmet, al Canal Horeca i a través d’Internet, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.
En l’actualitat artMuria s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtics com Harrods (Londres), Printemps (França) o Globus (Suïssa).
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h