La cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre impulsa la tercera edició del Vi Solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. En el decurs de la gran festa “Tots Sumem!”, dissabte 8 de juny a partir de les 16.30 h, es farà lliurament de l’import recaptat l’anterior edició per al Centre de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.
La cooperativa de Corbera d’Ebre ha tornat a fer una edició inicial de 3.000 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta, que presentarà Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers.
Com a novetat, en aquesta ocasió, està prevista la participació directa de joves de l’Associació Jeroni de Moragas que presentaran l’acte solidari i dirigiran activitats com la “caixa dels petons”. A més, interpretaran juntament amb els diferents grups musicals la cançó “Tots sumem!”.
Josep Pere Colat, president de la cooperativa de Corbera d’Ebre, explica que “un any més, seguim il·lusionats amb aquest projecte solidari que es va consolidant i amb el qual s’hi aboquen les comarques de les Terres de l’Ebre i que sorgeix del nostre esperit d’empresa cooperativa compromesa amb el desenvolupament social de l’entorn”.
Al llarg de la tarda es duran a terme activitats diverses que inclouen des de l’actuació de bandes de música, jocs tradicionals infantils, una passejada amb els motards i degustació de tapes maridades amb el Vi Solidari. Un espectacle de foc i el concert solidari protagonitzat pels grups Setrill, Pantxuts Beerband, La Soul Machine i Xeic! i la participació de batucades, seran els encarregats de cloure la festa.
La iniciativa de la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre compta amb una setantena d’entitats i empreses col·laboradores. La recaptació es destina íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament en totes les etapes de la seva vida, adaptant-se a les necessitats de cada moment.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h