Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid).
Organic Food Iberia és la nova i emocionant fira professional i internacional dedicada a promoure les indústries alimentària i vinícola, ecològiques, entre els principals compradors de productes ecològics de la Península Ibèrica i de la resta d'Europa. Aquesta primera edició ha aconseguit reunir 145 marques de productes ecològics en aquest esdeveniment educatiu, de negocis i de networking.
Aquesta primera edició de la Organic Food Iberia ha estat la primera oportunitat per crear sinergies internacionals des d'Espanya, on s'ha posat en valor la riquesa i la qualitat dels productes ecològics espanyols.
Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “La fira s'ha celebrat a Madrid per la tendència a l'alça que hi ha al mercat espanyol sobre el sector ecològic. En altres països europeus el consum de productes ecològics és molt més elevat que aquí. En anys anteriors hem assistit a fires internacionals com la Nordic Organic Food / Natural a Mälmo (Suècia) o la Natural & Organic Products de Londres (Regne Unit). Afortunadament, les empreses i els consumidors espanyols cada vegada estan més conscienciats sobre el consum de productes bio".
Tota la gamma de productes ecològics Muria BIO, tots ells pertanyents al Canal Horeca, han tingut molt èxit a Organic Food Iberia. Els guardons internacionals, rebuts en els últims mesos, com el Premi Biolmiel (Itàlia) o el Concurs Hispà Luso (Lleó), han atret a l’estand de Muria BIO a molts distribuïdors, que han volgut apropar-se per conèixer de primera mà la gran quantitat de varietats de mel ecològica que comercialitza la companyia i les seves darreres novetats.
D'entre elles han destacat les noves bresques individuals (Romaní i Taronger), comercialitzades en dues mides de 200 i 500 grams, que han generat molta expectació. Aquest producte està molt ben valorat dins el sector ecològic, ja que per la seva manipulació mínima conserva totes les propietats del rusc, directament de la natura.
El passat cap de setmana Mel Muria també ha participat amb èxit amb la seva gamma ecològica Muria BIO a Bioterra Irún per recolzar als seus distribuïdors i per potenciar la imatge de marca.
Sobre Muria
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la seva marca Muria BIO el 2016 i ja s’ha posicionat com una de les marques líders del sector tant a nivell nacional com internacional.
La qualitat de les seves mels ecològiques està avalada pels nombrosos guardons rebuts el darrer any com el Reconeixement COOPCAT per la seva contribució a la societat, el cooperativisme i el saber fer, traslladant els principis i valors cooperatius a la vida diària; Premi a la Internacionalització (Premis Cambra de Tortosa); 2a Millor Mel del IX Congrés Nacional d'Apicultura; Premi 31a edició Premis PIMEC a l'empresa més competitiva de Catalunya; Premi Internacional Great Taste; III Concurs Nacional de Mels (Associació Espanyola d'Apicultors) o el 33è Concurs de la Mel Firabril del Perelló (Tarragona); 2 medalles d’or i 1 de plata Premi Biolmiel 2018 (Itàlia) i 2ª i 3ª classificació categoria Mels Clares Premi I Concurso Hispano-Luso de Mieles Ecológicas (Lleó).
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h