Comunicats de premsa

Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys

26/06/2019

El nou president de la Cooperativa serà el primer provinent de la Conca de Barberà

Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió

Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers Domenys i Secció de Crèdit SCCL -més coneguda com la cooperativa Cellers Domenys-, en substitució del president sortint, Lluís Urgell Montserrat, a partir d’ahir 25 de juny de 2019. El president sortint, ho fa després d’esgotar 2 mandats de 4 anys, que és el màxim que permeten els Estatuts i dona pas a Magí Baltà com a nou president de la Cooperativa. El relleu de Lluís Urgell es va fer efectiu ahir davant el Consell Rector i va fer-se oficial el nomenament de Magí Baltà com a President de Cellers Domenys, que exercirà el càrrec a partir d’aquest moment.

Magí Baltà, persona coneguda dins la cooperativa, empresari del sector agrícola i soci des de fa molt anys, és ex-alcalde de Blancafort, un dels pobles integrants de la Cooperativa, i serà el primer president de la cooperativa amb orígens penedesencs, que prové de la Conca de Barberà. Cellers Domenys és una cooperativa vitivinícola fruit d’un procés de fusió que va començar fa 13 anys i que actualment uneix a les cooperatives de Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira i Rodonyà. Com afirma el mateix Magí Baltà, “és tot un honor i un repte presidir aquesta Cooperativa referent a Catalunya, que ha sabut desenvolupar i implantar un procés de fusió tan complex com aquest i que ha donat -i dóna- excel·lents resultats a tots els que la integrem”. Amb el nou nomenament de Magí Baltà, i en paraules del president sortint Lluís Urgell, “a Cellers Domenys hem volgut donar un missatge molt clar que reforça la unió proactiva de les 7 cooperatives i que manifesta, més que mai, l’autèntic caràcter intercomarcal de la nostra organització”.

Entre les diverses línies de treball que s’ha marcat el nou President de Cellers Domenys, destaca l’aposta de la cooperativa per la diversificació; amb la comercialització dels embotellats com una palanca de creixement, tant als mercats nacionals com internacionals; continuar treballant per oferir una alts estàndards de qualitat en tota la producció i seguir invertint en innovació i tecnologia; tot això però, destacava el nou president, “treballant sempre pel compromís que tenim amb els socis d’aportar-los un bon retorn de les seves collites i oferint, amb tot el nostre equip humà, el millor servei professional que sempre requereixen”. Baltà va voler donar especial importància a la necessitat que té tota la cooperativa, i tota l’organització de Cellers Domenys, d’orientar-se al màxim a socis i clients.

L’acte del canvi de President es va fer ahir dimarts 25 de juny en l’entorn de les instal·lacions centrals que Cellers Domenys té a Sant Jaume dels Domenys. En aquest context, Magí Baltà va voler transmetre també que faria una gestió continuista de l’anterior president, Lluís Urgell, al qual va voler agrair públicament la feina feta durant aquests 8 anys de mandat i el camí que ha deixat traçat. Un agraïment al qual Lluís Urgell va respondre amb unes paraules molt emotives: “per a mi ha estat una feina apassionant presidir la nostra Cooperativa aquesta anys i per això vull agrair a tot el consell rector, a la gerència, a l’equip directiu, i a tots els treballadors de Cellers Domenys la facilitat que han posat tots per fer que aquesta feina sigues fàcil”.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals
Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals 19/09/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià han presentat, aquesta setmana, una bateria...
Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x