Comunicats de premsa

Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats

03/07/2019

El nou projecte i la nova marca es presenten al festival ViJazz de Vilafranca del Penedès

Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys

La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio Wines al proper festival ViJazz de Vilafranca del Penedès que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol. La nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys identificarà l’elaborador de tots els vins i caves embotellats que produeix la cooperativa Cellers Domenys. La posada en marxa del projecte Domenio Wines, en paraules del nou president de Cellers Domenys, Magí Baltà, “ve a representar la forta aposta que ha fet la cooperativa per la diversificació, amb la comercialització dels embotellats com a palanca de creixement”. La idea de Cellers Domenys és que la nova marca Domenio Wines s’associï a totes les seves referències actuals, i futures, dels vins i caves que comercialitza, sota una sola marca de productor”.

L’empresa creu fermament en aquest camí dels embotellats i per això s’ha traçat una estratègia per treballar i desenvolupar tant els mercats nacionals com els internacionals. Aquesta visió estratègica implica tot un seguit d’accions en les quals la cooperativa ja hi està treballant des de fa temps; el mateix Magí Baltà, president de Cellers Domenys, manifestava en aquest sentit que “el projecte Domenio Wines ens ha suposat molta feina: des de reforçar els nostres recursos humans amb professionals comercials nacionals i de l’exportació, renovar noms i etiquetes per als mercats internacionals o treure nous productes expressament pensats per a uns segments determinats”.

Totes aquestes novetats es podran veure i degustar a l’estand que Cellers Domenys té preparat per al proper festival ViJazz, on es presenta de manera oficial la nova marca Domenio Wines amb algunes creacions ja amb aquesta nova marca. Tot i que “Cellers Domenys considera absolutament necessari impulsar el nou projecte dels embotellats per créixer com empresa vitivinícola —segons puntualitzava Magí Baltà— la cooperativa continuarà treballant, i fent-ho compatible amb la seva principal activitat de transformació vitivinícola”. El procés que Cellers Domenys porta desenvolupant durant els últims anys en innovació i tecnologia han garantit que l’empresa elabori uns vins i caves de bona qualitat, la qual cosa ha permès convertir la cooperativa en un referent d’aquesta activitat dins l’àmbit català.
 

Sobre Cellers Domenys

Cooperació, participació, innovació, responsabilitat social… Des de 1917, aquests i molts d’altres són el conjunt de valors que mouen a Cellers Domenys a treballar per construir una entitat compromesa amb les persones i el territori.

Avui, Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de 7 cooperatives catalanes dels municipis de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. Un model de fusió i un saber fer que han convertit a Cellers Domenys en una de les cooperatives vitivinícoles referents del sud de Catalunya.

En total, suma més de 500 socis, gestiona unes 2.500 hectàrees i té el reconeixement de 4 denominacions d’origen vitivinícoles: Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana, a través de la cooperativa de segon grau Ceolpe. La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals
Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals 19/09/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià han presentat, aquesta setmana, una bateria...
Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x