Comunicats de premsa

Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació

25/07/2019

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha recolzat des del primer moment la materialització de l’acord

La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions

Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola català, van signar un important acord de cooperació el passat divendres 19 de juliol a la seu que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya té a Barcelona. L’acte de signatura del document que ratifica l’acord de cooperació el va presidir la mateixa consellera, Teresa Jordà, amb presència dels dos respectius presidents, Magí Baltà per part de Cellers Domenys i Jordi Castellví de Celler Masroig. Amb aquest acte formal a la seu del Departament i amb presència de la consellera, “es vol mostrar la importància que el Govern de la Generalitat dóna a iniciatives tan innovadores com aquesta, que ajuden al món agrari català a enfrontar-se en millors condicions als reptes que vénen, també pretenen millorar les condicions dels pagesos socis cooperatius”, va manifestar la consellera Jordà.

“L’acord de cooperació entre Cellers Domenys i Celler Masroig vol aprofitar les sinergies existents entre ambdues empreses per tal de donar un impuls al sector vitivinícola en el qual els dos cellers participen”, puntualitzava Jordi Castellví, president de Celler Masroig. Els objectius amb els quals aquesta col·laboració vol treballar són plurals i agafen diversos àmbits de la gestió, tot i que un dels principals camps d’acció ha de ser incrementar la venda i comercialització, per tal de facilitar l’accés dels consumidors –nacionals i/o internacionals– als seus productes.

Amb aquest acord, segons Magí Baltà, president de Cellers Domenys, “es posa en relleu la possibilitat real que hi ha de sumar i compartir esforços, coneixements i experiències entre els professionals de diferents comarques del territori que, al final, ens ajuden a millorar a tots, aquesta és la nostra intenció”. De fet, amb la nova col·laboració entre Cellers Domenys i Celler Masroig, s’actua de manera coordinada i conjunta al sector vitivinícola de 4 comarques tarragonines (Baix Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp i Priorat) i amb 5 Denominacions d’Origen (Montsant, Penedès, Conca de Barberà, Catalunya i Cava).

L’acord entrarà en funcionament en els pròxims mesos i tindrà una vigència de cinc anys. Magí Baltà deia “hem trigat temps per fer un bon acord i finalment ja el tenim, però avui –el dia de la signatura– no és el final d’un camí o d’un procés sinó el començament d’un gran projecte”.

Peu de foto: La consellera Teresa Jordà amb els dos presidents, Magí Baltà de Cellers Domenys a la dreta i Jordi Castellví de Celler Masroig a l’esquerra.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x