En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de primera mà el millor moment de l’any per conèixer una mica més el celler i el món vinícola.
Aquesta activitat consisteix en viure en directe un dia de verema al Celler Masroig. Visitarem una de les finques on s’estigui veremant i coneixerem de primera mà la feina dels viticultors. Parlarem amb ells i aprendrem a recollir el raïm. Seguidament, veurem l’arribada del raïm al celler i farem una visita guiada per les seves instal·lacions. Com a novetat, aquest any la visita finalitzarà amb un esmorzar de pagès elaborat amb productes locals, juntament amb una degustació de diferents vins, most i oli. Una experiència única, divertida i enriquidora que ens endinsarà al món del vi. L’activitat s’ofereix de dilluns a dissabte durant el període de verema (setembre - octubre 2019), té places limitades i es requereix reserva prèvia.
El millor moment de l’any per endinsar-se entre els ceps i conèixer el seu fruit és l’època de verema. Celler Masroig proposa una passejada entre vinyes aprenent i degustant les diferents varietats de raïm amb les que treballem. Una activitat enriquidora on també hi poden participar els nens. Durant la visita coneixerem i degustarem les diferents varietats de raïm plantades a la DO Montsant, descobrirem els diferents tipus de sòl, com afecta el clima a les vinyes, etc., tot gaudint del paisatge de la comarca del Priorat. Seguidament, es realitzarà una visita guiada per les instal·lacions centenàries del Celler i finalitzarà amb una degustació de vins, most i oli. L’activitat s’ofereix els diumenges de setembre i octubre durant la campanya de verema.
Informació i reserves
visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 - 646 743 922
* Es requereix reserva prèvia.
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema.
* Consultar preus per cada activitat.
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h