Carregant web FCAC

Dissabte 28 de setembre

Matí de verema al cor del Priorat

17/09/2019

«La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom en parla. Com si els pagesos només trepitgessin la vinya llavors, mentre els periodistes ens observen i els turistes pengen fotos a Instagram.»

Doncs aquest any vosaltres també en podeu formar part!

Vinícola del Priorat us obre les portes i us convida a viure la verema en primera persona! El dia 28 de setembre vine a passar un matí pagès al cor del Priorat: anirem a les vinyes a tastar el raïm i us ensenyarem a recollir-lo. Tocarà treballar, suar i acotxar el llom! Però no us preocupeu, tindrem preparat un esmorzar entre vinyes per agafar forces a mig matí.

Després anirem cap al celler i farem una visita guiada per les instal·lacions, acabant amb un tast de most i de vi.

Finalment, gaudireu d'un dinar típic de la comarca maridat amb els nostres vins.

La verema és un temps d'alegria, i quin millor lloc per viure-la que al cor del Priorat!

Més informació

Dissabte 28 de setembre de 9 h a 14 h. Places limitades! Necessari fer reserva prèvia.
Preu activitat de verema 25 €. Verema + dinar 60 €. Nens fins a 16 anys 12 €.
Informació i reserves: enoturisme@vinicoladelpriorat.com  //  678 98 77 96

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya