Comunicats de premsa

La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró

04/10/2019

Després de 26 anys fabricant iogurt, La Fageda innova en gustos, formats i envasos. El proper mes de novembre introdueix el iogurt a granel gràcies a un acord amb l’empresa Granel Community i a principis del 2020 posa al mercat 3 varietats de iogurts “cremosos”. La Fageda dóna així resposta a noves formes de consum, alineades amb els seus valors i les demandes dels seus consumidors

La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a la venda el iogurt natural cremós en format granel. La Fageda va començar a fabricar iogurt natural cremós l’any passat en galledes de 3 kg per al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara ha arribat a un acord amb l’empresa catalana Granel Community perquè els consumidors puguin comprar a granel el iogurt cremós d’aquesta marca en 5 de les seves botigues, concretament a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Les botigues disposaran de neveres dispensadores que permetran comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i servir-se en envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa, es recomana consumir-lo durant els 4 dies següents. Aquesta modalitat de iogurt és una evolució del iogurt de granja que La Fageda fabrica des de fa 26 anys. Té una textura cremosa que evoca la untuositat d’un iogurt grec, però a diferència d’aquest no conté nata afegida. Tampoc no porta sucre afegit, és poc àcid i sobretot, molt versàtil. Això vol dir que té moltes possibilitats gastronòmiques. Tant és un plaer menjar-lo sol, com elaborar amb ell les pròpies receptes o idear postres gurmets.

D’altra banda, La Fageda prepara el llançament, pel primer trimestre del 2020, d’una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. Es tractarà de la família de iogurts “Cremosos”: el natural, el natural desnatat i el natural amb sucre de canya. L’envàs de cartró de 500 g és especialment sostenible i es pot reciclar com a residu de paper i cartró. Una tecnologia nova i un producte amb la qualitat de sempre, resumeix Oriol Gol, director d’Innovació de La Fageda.

Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ho resumeix així: El compromís de la nostra marca ha sigut sempre fer productes bons i saludables. A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.

L’any passat La Fageda va produir 11.000 tones de iogurt a les seves instal·lacions de Santa Pau, essent-ne el segon fabricant a Catalunya.

La Fageda va néixer a Olot ara fa 37 anys. 5 anys més tard es trasllada a la finca actual de Mas Els Casals, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on hi desenvolupa diverses activitats agropecuàries. A banda de portar una granja de vaques de llet i fabricar iogurts i postres làcties, elabora gelats i melmelades. El 60% de la plantilla de la fundació presenta una discapacitat psíquica o un malaltia mental crònica. També presta serveis d’habitatge, ocupacionals i de lleure.

Font: La Fageda
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
La FCAC, contra el malbaratament alimentari
La FCAC, contra el malbaratament alimentari 25/09/2019 En el darrer any, es van aportar unes 14.500 tones de fruita i una part es va destinar a sucs per al conjunt dels Bancs d’Aliments de l’Estat La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x