Comunicats de premsa

artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe

13/11/2019

L’acte va tenir lloc ahir, a la seu de Mel Muria, amb la presència d’autoritats territorials i les principals responsables de Luxury Spain, la Princesa Béatrice d’Orléans i Cristina Martín Blasi

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

L’acte d’entrega del reconeixement va tenir lloc ahir al vespre, a la seu de Mel Muria a El Perelló (Tarragona), amb la presència d’una setantena de persones, entre elles la Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, la Sra. Cristina Martín Blasi, presidenta executiva de Luxury Spain, l’equip d’artMuria i diverses autoritats territorials: la Sra. Mª Cinta Llaó, Alcaldesa del Perelló i la resta del consistori, el Sr. Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, el Sr. Àngel Xifré, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Tarragona, el Sr. Ferran Grau, delegat d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), el Sr. Francesc Faiges, President de la Cambra de Comerç de Tortosa, el vicepresident de la Cambra i tots el membres del plenari i el Sr. Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona.

La Princesa/SAR Béatrice d’Orléans, presidenta honorífica de Luxury Spain, va fer entrega a Rafel Muria, president d’artMuria, del guardó “Diamant de l’Excel·lència” com a reconeixement a una llarga trajectòria dins del sector alimentari, pel seu ardu treball realitzat, commemorant l’excel·lència i el saber fer de la marca artMuria, un producte posicionat entre les grans marques d’Alimentació i situat dins de la cartera de productes dels millors establiments Gourmet d’arreu del món.

La presidenta executiva de Luxury Spain, Cristina Martín Blasi, va destacar que “artMuria és l’única empresa apícola que pertany a la nostra Associació. Una empresa amb més de dos-cents anys de trajectòria, de gran innovació i excel·lència, que a més d’un producte altíssima qualitat ofereix viure una experiència sensorial inigualable”.

L’equip de Mel Muria va llançar el 2014 la seva gamma de mel de luxe artMuria. Quatre varietats de mel (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len d’una mel normal i que en l’actualitat ja s’exporten a més de 15 països.

Durant l’acte, Xavier Pallarès, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, va posar de relleu que “artMuria és l’exemple d’una empresa familiar que ha aconseguit situar les Terres de l’Ebre al món”.

L’esdeveniment també va comptar amb la presència del president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, que va indicar que “és una gran satisfacció tenir empreses d’aquesta qualitat i excel·lència ubicades al nostre territori, que poden ser petites però que pel seu afany de superació i innovació poden arribar a ser tot un referent”.

Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), assistent a l’acte, va posar en valor “la capacitat d’artMuria per oferir als consumidors un producte de qualitat i tot un món de sensacions”.

Els assistents a l’esdeveniment, van tenir el plaer de degustar un tast de les excel·lències culinàries del xef de la mel, Rafel Muria i de rebre l’obsequi d’un estoig de la varietat de mel de taronger amb safrà de la col·lecció artMuria Luxury Innova, guardonada amb tres estrelles als premis londinencs Great Taste 2019. Aprofitant l’avinentesa, artMuria va fer la presentació en primícia d’un nou producte exclusiu, les Llàgrimes d’artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi i pertanyents a Luxury Spain.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unió assoleix una facturació rècord de 80 milions d’euros
Unió assoleix una facturació rècord de 80 milions d’euros 24/01/2020 Grup Unió ha presentat un resultat històric en l’Assemblea General anual de socis que ha tingut lloc aquest divendres a Reus. Amb una facturació total del grup de 80 milions d’euros,...
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial 22/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) insisteix en la gravetat dels danys soferts per una part dels conreus i les cooperatives del litoral català. La situació és especialment...
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària 20/01/2020 La Norma internacional ISO 22000:2005, concedida per l’empresa AENOR Internacional, ha estat lliurada al celler de Sant Jaume dels Domenys en un acte presidit pel Sr. Josep Vidal i Fàbrega,...
Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x