Comunicats de premsa

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per a ser utilitzat en Restauració i per ser comercialitzat en establiments Gourmet

artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel

12/12/2019

L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per sorprendre l'amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les.

Caviaroli ha esferificat dues de les exquisides creacions d’artMuria: la mel de taronger i la mel de bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cada una d'elles.

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d'enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d'una manera molt original i sofisticada.

Amb les esferes de mel, que són una explosió de sabor amb una textura igual a la del caviar i esclaten a la boca deixant una intensitat i unes aromes únics al paladar, es pot donar un toc 'trendy' a qualsevol menú nadalenc.

El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli, es comercialitzen en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

Caviar de mel de bosc

Una mel ambre fosca i amb una aroma de cereal torrat molt intens. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i en el seu conjunt funciona bé amb plats freds i calents, aportant un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts.

Caviar de mel de taronger

La seva mel és neta i de to ambre clar i el seu aroma cítric persisteix en boca amb una acidesa refrescant.

Mariden bé amb plats freds i calents. La de mel de taronger les converteix en dolços i sucoses i aconsegueixen una gran harmonia amb receptes d'ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres.

Aquest producte, en el seu recent llançament, ja ha estat premiat amb 2 estrelles en els Iberica Awards de Londres 2019, on també van premiar el pack Tresor Aromàtic d’artMuria amb 3 estrelles.

En ambdós casos els seus creadors recomanen voltejar el pot un parell de vegades abans d'utilitzar-lo, perquè alliberi tot el seu aroma.

Sobre artMuria

La família Muria, apicultors des de 1810, han unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

També ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb la seva marca de mel de luxe artMuria: quatre varietats de mel d’altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que en l’actualitat exporta a més de 15 països.

Font: Art Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La iniciativa solidària de l’Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas
La iniciativa solidària de l’Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas 07/08/2020 Davant la impossibilitat de celebrar la quarta edició de la festa “Tots Sumem!”, que havia de tenir lloc el 13 de juny, arran de la pandèmia de la COVID-19, l’Agrícola de Corbera d’Ebre...
Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent
Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent 06/08/2020 La unitat de producció vitivinícola més gran de Catalunya i de la DO Cava, CEVIPE Grup Cooperatiu continua creixent. Amb la incorporació de dues noves cooperatives amplia fins a quinze el nombre...
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES 05/08/2020 El 54è Concurs Tastavins de la DO Penedès ha reconegut el Nat 1917 Chardonnay-Muscat d’Alexandria amb una Medalla de Bronze a la categoria de vins Blancs Joves 2020 Cellers Domenys...
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries 29/07/2020 Per primera vegada, les cooperatives elegeixen telemàticament dos candidats a consell rector que es ratificaran a l’Assemblea General La Federació assessora la Cooperativa del Camp...
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació 23/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu la decisió del Departament de Cultura de la Generalitat que reconeix el paper de les cooperatives agràries en la...
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC 21/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu que el Consell Europeu, format pels Caps d’Estat i de Govern de la UE, hagi arribat a un acord sobre el Marc Financer...
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món 21/07/2020 El poble del Baix Ebre d’El Perelló, és conegut a nivell nacional com el ‘poble de la mel’, un dels aliments més antics i més preuats del món. Des de fa uns anys les mels de la família...
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions 16/07/2020 La FCAC presenta les magnituds de 195 cooperatives, amb més de 30.000 socis i 4.200 treballadors La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta l’Anuari Socioeconòmic...
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19 15/07/2020 El Pla d’acció adreçat per la FCAC a la Comissió d'Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques (CERSE) se suma a les “Propostes a curt termini per a la comarca del...
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19 14/07/2020 Pressupost insuficient, complicada verificació dels danys i molts productors queden exclosos de les mesures La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb...
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya 01/07/2020 La nova metodologia aplicada enguany permet monitoritzar millor el potencial productiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un increment de l’11,8% en la producció...
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó 29/06/2020 El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x