L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).
Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per sorprendre l'amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les.
Caviaroli ha esferificat dues de les exquisides creacions d’artMuria: la mel de taronger i la mel de bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cada una d'elles.
Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d'enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d'una manera molt original i sofisticada.
Amb les esferes de mel, que són una explosió de sabor amb una textura igual a la del caviar i esclaten a la boca deixant una intensitat i unes aromes únics al paladar, es pot donar un toc 'trendy' a qualsevol menú nadalenc.
El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli, es comercialitzen en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).
Caviar de mel de bosc
Una mel ambre fosca i amb una aroma de cereal torrat molt intens. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i en el seu conjunt funciona bé amb plats freds i calents, aportant un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts.
Caviar de mel de taronger
La seva mel és neta i de to ambre clar i el seu aroma cítric persisteix en boca amb una acidesa refrescant.
Mariden bé amb plats freds i calents. La de mel de taronger les converteix en dolços i sucoses i aconsegueixen una gran harmonia amb receptes d'ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres.
Aquest producte, en el seu recent llançament, ja ha estat premiat amb 2 estrelles en els Iberica Awards de Londres 2019, on també van premiar el pack Tresor Aromàtic d’artMuria amb 3 estrelles.
En ambdós casos els seus creadors recomanen voltejar el pot un parell de vegades abans d'utilitzar-lo, perquè alliberi tot el seu aroma.
Sobre artMuria
La família Muria, apicultors des de 1810, han unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
També ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb la seva marca de mel de luxe artMuria: quatre varietats de mel d’altíssima qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe, que en l’actualitat exporta a més de 15 països.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h