La col·lecció de Mels Ecològiques de Muria BIO, pertanyents al Canal Horeca, ha participat a l’edició 2020 de Biofach, celebrada del 12 al 15 d’aquest mes de febrer a Nuremberg (Alemania), de la mà de PRODECA, l’empresa pública promotora d’aliments catalans adscrita a la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
L’estand de Muria BIO ha comptat amb nombrosos visitants, molts distribuïdors interessats en els seus productes ecològics i molts professionals que ja coneixien els seus productes d'edicions anteriors o que ja distribueixen aquesta gamma de mels ecològiques en els seus respectius països, però que desitjaven conèixer noves referències per ampliar les seves vendes.
Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “estem molt satisfets de la nostra participació en aquesta nova edició de Biofach i estem segurs que tots els contactes realitzats durant aquests dies de fira ens obriran les portes de nous mercats, entre ells l’alemany”.
L'edició Biofach 2020, la fira comercial líder mundial en aliments orgànics, ha batut rècords de participació, d'espai d'exhibició i de visitants internacionals. Un total de 3.792 expositors de 110 països han mostrat els seus productes a 47.000 visitants professionals de 136 països, en una àrea de més de 57.000 m².
Els responsables de l'organització es mostren molt satisfets ja que les xifres s'han mantingut respecte a l'edició de l'any passat, malgrat la vacil·lació causada pel coronavirus. L'enfocament principal d'aquesta edició ha estat la creació de xarxes, el comerç i la interacció sobre temes d'interès per al sector. L'ambient general ha estat molt positiu i el punt culminant a nivell emocional va ser un interessant discurs d'apertura per part de la Dra. londinenca Jane Goodall.
La col·lecció de Mel Ecològica Muria BIO, consta de pol·len natural i 11 varietats de mel: Alta Muntanya, Castanyer, Bosc, Mil flors, Eucaliptus, Bruc, Farigola, Cantueso, Taronger, Acàcia i Romaní. La gamma es complementa amb una col·lecció de Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h