Carregant web FCAC

Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell amb la participació de més d’un miler de persones

Èxit de participació en la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys en la qual més d’un miler de persones van poder degustar la collita d’enguany amb un esmorzar-degustació

03/03/2020

Entre les novetats d’aquesta edició, Cellers Domenys va presentar tota la gamma de vins i caves Domenio Wines

Més d’un miler de persones van participar en la Festa del Vi jove i l’Oli novell organitzada per Cellers Domenys. L’esdeveniment va tenir lloc aquest diumenge, 1 de març, als voltants del Celler de Sant Jaume dels Domenys. L’acte es va desenvolupar en una jornada que va comptar amb el tradicional esmorzar de forquilla on es van presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Aquest va donar pas als breus parlaments de les autoritats i tot seguit, es va procedir a la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys.

La diada, que va iniciar-se a les 9.30 h del matí, va comptar amb la presència de diferents personalitats destacades. En aquest sentit, hi va assistir el Sr. Salvador Puig, Director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI); el Sr. Joaquim Nin, Vicepresident de la Diputació de Tarragona; el Sr. Joan Ignasi López Vila, Alcalde de Sant Jaume dels Domenys; el Sr. Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona; el Sr. Ramón Sarroca, President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; i el Sr. Magí Baltà, President de Cellers Domenys. Entre d’altres autoritats i representants d’entitats, també hi va participar l’Alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré i l’Alcalde de Rodonyà, Enric Ferré.

L'esmorzar-degustació va ser molt complet i típicament català i va anar acompanyat de l'oli novell de la cooperativa i els nous vins Capvespre Origen negre, rosat o blanc de Domenio Wines. Enguany, es va habilitar l’Espai Domenio Wines on els assistents van poder tastar les novetats de la gamma de vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys: Nat 1917, Capvespre Sunset i el cava brut Rosat pàl·lid Tres Naus. Aquests van tenir una molt bona acollida per part dels assistents.

El President de Cellers Domenys, Magí Baltà, va fer una crida als assistents a creure en l’excel·lent qualitat i projecció de tots els productes i els va encoratjar a fer una apologia comercial d’aquests. Baltà va destacar que “aquest esdeveniment és un punt de trobada de tots els socis i sòcies que donen sentit a aquesta cooperativa i, alhora, esdevé una oportunitat per presentar al nostre públic les últimes novetats de vins i caves, unes creacions que avui són una realitat gràcies a l’esforç i curosa dedicació de tots els pagesos i tot l’equip humà de Cellers Domenys”. En acabar el parlament, el President va proclamar “Cellers Domenys, sempre endavant”, un crit que va fer repetir tres cops i va finalitzar amb un “Visca Cellers Domenys”, que va ser aclamat per tots els assistents.

Durant tota la jornada i fins que la festa va acabar cap a la una del migdia, els assistents van poder passejar, visitar i comprar al mercadet que es va instal·lar als voltants del celler amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana: menjar, exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres.

 

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya