Són moments difícils, a cada hora tot canvia i sembla ser que la realitat supera la ficció i qualsevol pronòstic. Les autoritats i tot el personal sanitari ens estan demanant que ens quedem a casa, i nosaltres hem de respondre amb responsabilitat a la seva petició i quedar-nos a casa, pel bé dels que més estimem i de la societat.
Sabem que no serà fàcil i és per això que, des d’Empordàlia, hem posat en marxa la campanya “Ens confinem i cuinem!”, amb la qual volem participar a fer aquests dies més amens a tothom que ho desitgi.
En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català us anirem proposant diferents receptes que pugueu fer des de casa, mentre duri el confinament. Cada tres dies, publicarem una nova recepta a través de les nostres xarxes socials, la nostra web i la nostra newsletter. La recepta va acompanyada d’informació del cuiner i del seu restaurant i/o projecte i maridada amb un dels vins d’Empordàlia. De moment ja hi podeu trobar receptes com: "Tartiflette de formatges" per Pep Nogué, "Caneló de remolatxa amb steak tartar" per la Mònica i en Vicenç del restaurant La Plaça, "Fricandó amb moixernons" per Paqui Prieto (cuinera de l’espai Empordà a Taula del celler), "Risotto de carxofes" per Lídia Casademont (nutricionista i creadora del blog Va de Teca), “Brunyols de l’Empordà” per Marià Casas (Pastisseria Massinis d’Hostalric), "Mona de pasqua amb tiramisú" per Mariona Camós (comercial Thermomix) i pròximament també "Boletes energètiques de fruits secs" per Astrid Barqué (nutricionista, professora i creadora de Vitampleni), "Faves a la catalana" per Gironacook (espai gastronòmic i aula de cuina) entre moltes altres, que anirem penjant.
A Empordàlia, també us convidem a tastar els nostres vins participant en el concurs que farem entre les persones que comparteixin cada una de les receptes, anirem sortejant ampolles de vi.
Ara més que mai ens hem d’ajudar entre tots i impulsar iniciatives que ajudin a la societat. Ara més que mai #ensconfinemicuinem
Més informació sobre la campanya clicant aquí.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler...
La Cooperativa Agrícola del Prat consolida la seva presència a les més importants cites gastronòmiques del circuit i torna, per tercer any...
El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h