Són moments difícils, a cada hora tot canvia i sembla ser que la realitat supera la ficció i qualsevol pronòstic. Les autoritats i tot el personal sanitari ens estan demanant que ens quedem a casa, i nosaltres hem de respondre amb responsabilitat a la seva petició i quedar-nos a casa, pel bé dels que més estimem i de la societat.
Sabem que no serà fàcil i és per això que, des d’Empordàlia, hem posat en marxa la campanya “Ens confinem i cuinem!”, amb la qual volem participar a fer aquests dies més amens a tothom que ho desitgi.
En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català us anirem proposant diferents receptes que pugueu fer des de casa, mentre duri el confinament. Cada tres dies, publicarem una nova recepta a través de les nostres xarxes socials, la nostra web i la nostra newsletter. La recepta va acompanyada d’informació del cuiner i del seu restaurant i/o projecte i maridada amb un dels vins d’Empordàlia. De moment ja hi podeu trobar receptes com: "Tartiflette de formatges" per Pep Nogué, "Caneló de remolatxa amb steak tartar" per la Mònica i en Vicenç del restaurant La Plaça, "Fricandó amb moixernons" per Paqui Prieto (cuinera de l’espai Empordà a Taula del celler), "Risotto de carxofes" per Lídia Casademont (nutricionista i creadora del blog Va de Teca), “Brunyols de l’Empordà” per Marià Casas (Pastisseria Massinis d’Hostalric), "Mona de pasqua amb tiramisú" per Mariona Camós (comercial Thermomix) i pròximament també "Boletes energètiques de fruits secs" per Astrid Barqué (nutricionista, professora i creadora de Vitampleni), "Faves a la catalana" per Gironacook (espai gastronòmic i aula de cuina) entre moltes altres, que anirem penjant.
A Empordàlia, també us convidem a tastar els nostres vins participant en el concurs que farem entre les persones que comparteixin cada una de les receptes, anirem sortejant ampolles de vi.
Ara més que mai ens hem d’ajudar entre tots i impulsar iniciatives que ajudin a la societat. Ara més que mai #ensconfinemicuinem
Més informació sobre la campanya clicant aquí.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...
Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...
Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han renovat el seu acord de col·laboració, una aliança estratègica que...
El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta...
El saló Barcelona Wine Week s’ha convertit en una cita ineludible per als cellers de tot l’Estat. Així ho demostren les dades d’enguany, que...
El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...
El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h