La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament obligués a aturar les visites al celler. La visita guiada permet descobrir la història del celler cooperatiu, que té els seus orígens l’any 1907 i actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.
Les visites tenen com a protagonista la construcció modernista, obra de l’arquitecte Domènech i Roura l’any 1914. Es tracta d’un edifici singular i de gran valor que actualment es considera una de les Catedrals del Vi de Catalunya.
Els visitants també recorren la cava subterrània i una vinya propera a les instal·lacions de la cooperativa, i complementen l’activitat enoturística amb la degustació de dos vins i un cava. El tast sempre inclou un rosat de la varietat trepat.
Les visites es poden realitzar tots els dissabtes i diumenges a les 11.30 h, amb reserva prèvia.
La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives agrícoles més dinàmiques de Catalunya, compta amb 600 socis i té una producció anual de més de 8 milions de quilos de raïm. Una part important es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h