Carregant web FCAC

En aixecar-se l’estat d’alarma i iniciar la nova normalitat

La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme

És el primer celler productor a nivell mundial de vins i caves a partir de la varietat trepat

26/06/2020

El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi

La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament obligués a aturar les visites al celler. La visita guiada permet descobrir la història del celler cooperatiu, que té els seus orígens l’any 1907 i actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.

Les visites tenen com a protagonista la construcció modernista, obra de l’arquitecte Domènech i Roura l’any 1914. Es tracta d’un edifici singular i de gran valor que actualment es considera una de les  Catedrals del Vi de Catalunya.

Els visitants també recorren la cava subterrània i una vinya propera a les instal·lacions de la cooperativa, i complementen l’activitat enoturística amb la degustació de dos vins i un cava. El tast sempre inclou un rosat de la varietat trepat.

Les visites es poden realitzar tots els dissabtes i diumenges a les 11.30 h, amb reserva prèvia.

La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives agrícoles més dinàmiques de Catalunya, compta amb 600 socis i té una producció anual de més de 8 milions de quilos de raïm. Una part important es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya