Les varietats de mel de romaní i taronger de Mel Muria, produïdes de manera artesanal al municipi tarragoní del Perelló, han destacat de manera excepcional obtenint 2 estrelles en l'edició 2020 dels londinencs Great Taste Awards, considerats els Oscar de la Gastronomia a nivell mundial. Aquest nou guardó situa els productes de l'empresa familiar espanyola entre els millors del món, segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d'aquest certamen internacional.
Les dues varietats de Mel Muria han estat seleccionades entre els 12.777 productes presentats, procedents de 106 països, en la present edició d'aquests premis internacionals del sabor, que han estat fallats recentment a Londres (Regne Unit).
En la present edició les mels presentades han estat jutjades per 144 dels paladars més exigents de món, pertanyents a reconeguts crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, compradors, minoristes, productors, així com per escriptors gastronòmics i periodistes especialitzats.
Els Great Taste Awards són el major reconeixement d'excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d'aliments i begudes. L'etiqueta Great Taste negra, a part d'una insígnia d'honor, és un indicador d'un producte excepcional, que ha estat descobert gràcies a un tast a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d'excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el gust per sobre de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.
Segons Rafel Muria, president de Mel Muria: “Saber que les nostres mels tenen la garantia de ser un producte fiable basat en la qualitat i el bon gust, ens omple d'orgull i compensa tot l'esforç que posem en elles, dia a dia, tot l'equip de Mel Muria”.
Les varietats de Mel Muria, romaní, taronger i farigola, també van ser guardonades al juliol amb tres de les vuit medalles d’or concedides a productes espanyols pels London International Honey Awards 2020 (LIHA), uns premis que promouen mels de qualitat superior amb marca pròpia. I l’edició de 2019 dels Great Taste Awards tambén va premiar amb tres estrelles les varietats de mel de taronger amb safrà i amb una estrella la de taronger amb trufa negra d’artMuria, la col·lecció de Mel de Luxe creada el 2014 per la companyia.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h