Carregant web FCAC

Visita Celler Masroig i emporta't un pícnic

Celler Masroig es solidaritza amb els restaurantsdel Priorat i ofereix als seus visitants la possibilitat d’afegir una cistella pícnic després de la visita al celler

20/10/2020

Celler Masroig ofereix una nova iniciativa per tal que els seus visitants puguin complementar la visita oblidant-se d’haver de cuinar i així també, donar suport als restaurants de la zona amb qui sempre han col·laborat i treballat conjuntament.

Aquesta iniciativa consisteix en una cistella, a l’estil pícnic, de la mà del restaurant Mas Trucafort, acompanyada d’una botella de vi del celler per gaudir-la amb seguretat. No deixeu perdre l’oportunitat de passar un dia únic i irrepetible entre vins i vinyes amb un pícnic de primera qualitat.

L’activitat consisteix en una visita al celler amb un pícnic inclòs per emportar-te on tu vulguis. Disponibilitat de dimecres a diumenge a les 11h.

MÉS INFORMACIÓ
* Cal reserva prèvia amb antelació de mínim 24h a www.cellermasroig.com.
* Consultar preus i disponibilitat.
* Celler Masroig segueix totes les mesures de seguretat que faran que aneu protegits durant tota l'experiència.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya