Carregant web FCAC

Dissabte 4 d’octubre, a partir de les 11h

25 anys de la cooperativa Fruits Secs les Garrigues

Comercialitza unes 3.000 tones d’ametlla anual procedents de les 14 cooperatives sòcies

03/10/2014

Dissabte 4 d'octubre, la cooperativa Fruits Secs de les Garrigues celebra el 25è aniversari de la seva fundació. L’acte, que es farà a Maials, serà presidit pel conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí.

Fruits Secs de les Garrigues és una cooperativa de segon grau que aglutina 14 cooperatives sòcies i uns 1.800 productors d’ametlla de les comarques del Segrià, les Garrigues i l’Anoia. Com a mitjana, comercialitza unes 3.000 tones anuals d’ametlla amb closca.

Durant l’acte commemoratiu, la cooperativa farà un homenatge al consell rector fundador de Fruits Secs de les Garrigues i als secretaris de les tres cooperatives que van impulsar el projecte. Així mateix, es lliurarà un guardó a totes les cooperatives que en són sòcies en l’actualitat.
 

MÉS INFORMACIÓ

DATA:   Dissabte 4 d’octubre
HORA:  11 h  (atenció premsa)
LLOC:   Cooperativa Fruits Secs de les Garrigues  (c. Sindicat, 3 - Maials)
 

PROGRAMA

11 h | Atenció a la Premsa

11.10 h | Acte 25è aniversari de Fruits Secs de les Garrigues:

Descoberta de la placa commemorativa
Salutació de benvinguda
Recorregut per la història de la cooperativa
Homenatge al consell rector fundador, els secretaris de les cooperatives impulsores i totes les cooperatives sòcies
Cloenda pel conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, i el president de Fruits Secs de les Garrigues, Joan Segura

13.30 h | Dinar de Germanor

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya