Comunicats de premsa

La Fageda promou les melmelades amb un web vintage

14/11/2014

Es presenta el nou web de melmelades a la Fira Orígens d’Olot junt amb les noves varietats que constitueixen les tres famílies de maridatges

La Fageda consolida el projecte de melmelades amb el llançament del nou web www.maridatges.cat, que ofereix al consumidor propostes per descobrir noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura.

Quan l'any 2012 La Fageda engega el projecte d'horticultura i elaboració de conserves, el primer fet evident era que, de melmelades, els supermercats n’estaven plens. N’hi havia de totes les marques, mides i gustos. Era per tant necessari trobar la manera de diferenciar-se, tal i com ja havia passat 20 anys enrere quan va sortir al mercat el “iogurt de granja”. Per aquest motiu La Fageda, després d'explorar el mercat, decideix apostar per la idea de “maridatges”, oferint al consumidor la possibilitat de fer combinacions de melmelades amb diferents plats. Tanmateix, es decideix adquirir els dominis respectius.

La nova aplicació www.maridatges.cat neix amb l'objectiu de reforçar la idea dels maridatges, facilitant que el consumidor consulti propostes de maridatges amb melmelades La Fageda i també que comparteixi amb la comunitat les seves pròpies creacions. Per tal d'incentivar la participació dels usuaris en el web, La Fageda organitza el concurs "Proposa el teu maridatge ideal", que repartirà 22 premis entre tots els participants: un vol en globus amb Vol de Coloms, 11 àpats dobles als restaurants del grup Cuina Volcànica i 10 lots de melmelades.

El web, que també incorpora un buscador de botigues que facilita al consumidor trobar-ne les diferents referències al territori, es presentarà aquest cap de setmana en el marc de la fira agroalimentària Orígens d'Olot, on també es donaran a conèixer les noves varietats de  melmelades: de porro, de llimona amb anet, de chutney de tomàquet i de nectarina amb clau i canyella. En total sumen 12 varietats agrupades en tres famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos i una tercera amb esmorzars

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. La seva cocció curta dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

La Fageda és cofundadora i forma part de Clade, grup empresarial cooperatiu, i de l’associació de Centres Especials de Treball Sinergrup.

Font: La Fageda
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Ramon Armengol es reuneix amb el Comissari d’Agricultura de la UE
Ramon Armengol es reuneix amb el Comissari d’Agricultura de la UE 20/02/2020 Janusz Wojciechowski ha expressat la voluntat de fomentar les organitzacions de productors com les cooperatives La Confederació General de Cooperatives Agràries de la UE (COGECA) aglutina...
El Consell Rector de la FCAC reclama,  a Lleida, mesures urgents davant la crisi de sectors productius a Catalunya
El Consell Rector de la FCAC reclama, a Lleida, mesures urgents davant la crisi de sectors productius a Catalunya 14/02/2020 Les crisis de preus i l’increment de costos fan perillar la continuïtat de l’activitat agrària i de l’agroindústria cooperativa, i augmenta el risc de desertització del territori La...
Ramon Armengol reivindica la implicació  de les cooperatives amb el Green Deal  davant la Comissió Europea
Ramon Armengol reivindica la implicació de les cooperatives amb el Green Deal davant la Comissió Europea 14/02/2020 També es reclama un pla d’acció de la UE davant la caiguda de preus que estan provocant els aranzels imposats pels Estats Units Ramon Armengol, president de la Confederació General de...
La FCAC, a la concentració  “Salvem la pagesia. Defensem el món rural”
La FCAC, a la concentració “Salvem la pagesia. Defensem el món rural” 12/02/2020 El futur del camp ha de garantir, també, la viabilitat de les cooperatives agràries en tant que són empreses dels pagesos que estan arrelades al territori i generen llocs de treball al món...
La gamma de mel ecològica Muria Bio aconsegueix tres nous guardons internacionals
La gamma de mel ecològica Muria Bio aconsegueix tres nous guardons internacionals 06/02/2020 Les mels de la gamma ecològica Muria BIO han tornat a ser protagonistes a BIOLMIEL 2019 i en el II Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques, amb tres nous reconeixements a nivell...
La FCAC confirma que les cooperatives  del Maresme i l’Empordà perdran  bona part de la pròxima collita
La FCAC confirma que les cooperatives del Maresme i l’Empordà perdran bona part de la pròxima collita 04/02/2020 S’insisteix a la consellera d’Agricultura en la necessitat de preveure una dotació pressupostària per pal·liar els danys dels últims temporals, que també van afectar més de 3.000 hectàrees...
La FCAC alerta que el pressupost d’Agricultura és insuficient
La FCAC alerta que el pressupost d’Agricultura és insuficient 30/01/2020 La FCAC reclama als grups parlamentaris que corregeixin el pressupost del DARP per poder atendre les necessitats de competitivitat del sector i els danys provocats pels temporals La Federació de...
Centenari del Celler de l’Agrícola i  Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès
Centenari del Celler de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès 29/01/2020 La Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès inicia, aquest divendres dia 31, els actes commemoratius dels cent anys de la construcció del Celler amb la presentació del...
Unió assoleix una facturació rècord de 80 milions d’euros
Unió assoleix una facturació rècord de 80 milions d’euros 24/01/2020 Grup Unió ha presentat un resultat històric en l’Assemblea General anual de socis que ha tingut lloc aquest divendres a Reus. Amb una facturació total del grup de 80 milions d’euros,...
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial 22/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) insisteix en la gravetat dels danys soferts per una part dels conreus i les cooperatives del litoral català. La situació és especialment...
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària 20/01/2020 La Norma internacional ISO 22000:2005, concedida per l’empresa AENOR Internacional, ha estat lliurada al celler de Sant Jaume dels Domenys en un acte presidit pel Sr. Josep Vidal i Fàbrega,...
Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x