Carregant web FCAC

Cava Brut Terra Terrae, un homenatge a la terra i a les persones que la treballen

18/11/2014

Covides ha seleccionat les seves millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats xarel·lo i macabeu i la seva elaboració, segona fermentació a l’ampolla i criança, que “ha estat la més acurada i natural possible per gaudir d’aquest Cava Ecològic brut.

De color groc pàl·lid amb reflexos verds i petitíssimes bombolles que formen rosaris. Al  nas és fresc amb notes de préssec i albercoc. A la boca és rodó, molt agradable amb un final que recorda la fruita madura i la brioixeria.

És un cava ideal tant per prendre com a aperitiu com també per acompanyar plats de la cuina internacional, peixos, formatges suaus, marisc, arrossos i carns blanques. Temperatura ideal de consum de  6 a 8 graus.

Un premi als sentits

El nou Cava Brut Terra Terrae és un homenatge a la terra i a les persones que la treballen de sol a sol amb cura i dedicació, sempre mimant-la i respectant-la.

Un reconeixement al gran mèrit de voler i saber plantar vinyes de cultiu ecològic, de les quals els seus raïms segueixen un estricte procés d’acord amb la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

Terra Terrae és un premi als sentits amb el naixement d’un gran cava ecològic.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya