Covides ha seleccionat les seves millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats xarel·lo i macabeu i la seva elaboració, segona fermentació a l’ampolla i criança, que “ha estat la més acurada i natural possible per gaudir d’aquest Cava Ecològic brut”.
De color groc pàl·lid amb reflexos verds i petitíssimes bombolles que formen rosaris. Al nas és fresc amb notes de préssec i albercoc. A la boca és rodó, molt agradable amb un final que recorda la fruita madura i la brioixeria.
És un cava ideal tant per prendre com a aperitiu com també per acompanyar plats de la cuina internacional, peixos, formatges suaus, marisc, arrossos i carns blanques. Temperatura ideal de consum de 6 a 8 graus.
El nou Cava Brut Terra Terrae és un homenatge a la terra i a les persones que la treballen de sol a sol amb cura i dedicació, sempre mimant-la i respectant-la.
Un reconeixement al gran mèrit de voler i saber plantar vinyes de cultiu ecològic, de les quals els seus raïms segueixen un estricte procés d’acord amb la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).
Terra Terrae és un premi als sentits amb el naixement d’un gran cava ecològic.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h