Comunicats de premsa

Viu el Sant Valentí més dolç amb Celler el Masroig

29/01/2015

Celler el Masroig organitza dues jornades de maridatge amb la xocolata d’Oriol Balaguer i els seus vins per als més enamorats, el dijous 12 de febrer al Museu del Vermut de Reus i el dissabte 14 de febrer al mateix Celler

El vins del Celler el Masroig i la xocolata d’Oriol Balaguer es trobaran per maridar-se i celebrar el dia dels enamorats. El dijous 12 de febrer, el Museu del Vermut de Reus acollirà l’esdeveniment que seguirà amb un sopar al mateix establiment. El cap de setmana, es podrà gaudir de l’experiència al Celler el Masroig, amb un maridatge organitzat el dissabte 14 de febrer al matí i amb una visita prèvia a les seves instal·lacions.

L’activitat consistirà en el tast combinat de diferents bombons de xocolata amb vins del Celler, amb la finalitat de fer una descoberta gastronòmica i gaudir de noves experiències sensorials. El dijous 12 de febrer, el maridatge es presentarà seguit d’un sopar al Museu del Vermut. Aquesta activitat té un cost de 30 euros i començarà a les 20h a Reus.

Pel que fa el dissabte 14 de febrer, l’activitat consistirà en una visita guiada per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler i es tancarà amb el maridatge de vins i xocolates d’Oriol Balaguer. En aquest cas, el cost és de 12 euros per persona i començarà a les 11:00 hores.

El Museu del Vermut, un restaurant - vermuteria únic ubicat en un edifici modernista de Reus, acollirà la primera jornada gastronòmica de Sant Valentí. L’establiment acompanyarà el maridatge amb un excel·lent àpat basat en cuina d’autor, mediterrània i de proximitat.

Oriol Balaguer és un dels pastissers catalans més reconeguts arreu del món pel seu producte creatiu i d’alta qualitat. És per això que Celler el Masroig organitza les activitats amb bombons de xocolata de Balaguer, seleccionats expressament pel maridatge, per assegurar una experiència explosiva amb el maridatge dels dos productes, ambdós reconeguts arreu i de bona qualitat.

 

Més informació

Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 / 646 743 922

Cal reserva prèvia a ambdós esdeveniments. Les places limitades d’ambdós esdeveniments segons l’ordre de reserva. Els maridatges són independents l’un de l’altre.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera
La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera 03/06/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos i l’Associació de Cooperatives de l’Oli del Baix Ebre i Montsià adverteixen que la Llei de protecció d’oliveres...
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva 02/06/2020 Davant possibles rebrots, les associacions sol·liciten que aquest sector pugui continuar obert, complint les normes de seguretat, com es va fer en altres països de la UE La Federació de...
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE 28/05/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la proposta de la Comissió Europea de reduir un 9,1% el pressupost de la Política Agrària Comuna (PAC) dins del...
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19 26/05/2020 A continuació, ronda de reunions perquè les mesures -d’àmbit català, estatal i europeu- s’integrin al pla de treball global de la Generalitat En paral·lel, cal suport directe per a...
La FCAC defensa la sostenibilitat i el consum de proximitat en el Nou Model Econòmic per Catalunya
La FCAC defensa la sostenibilitat i el consum de proximitat en el Nou Model Econòmic per Catalunya 20/05/2020 Ramon Sarroca, president de la FCAC, ha subratllat el valor de les cooperatives agràries en la sobirania alimentària i l’equilibri territorial La Federació de Cooperatives Agràries de...
La FCAC alerta que sense sostenibilitat econòmica no hi haurà sostenibilitat ambiental
La FCAC alerta que sense sostenibilitat econòmica no hi haurà sostenibilitat ambiental 20/05/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que sense sostenibilitat econòmica no hi pot haver sostenibilitat ambiental, tot i que ratifica el compromís del sector amb el...
Nespresso dóna 117 tones d'arròs a Bancs d'Aliments de tota Espanya a través del reciclatge de les seves càpsules
Nespresso dóna 117 tones d'arròs a Bancs d'Aliments de tota Espanya a través del reciclatge de les seves càpsules 20/05/2020 L'arròs es dóna a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments, que el distribueix per tot el país Des de 2011 s'han donat més de 960 tones d'arròs Per novè any consecutiu,...
Les Cabanes, un oli internacionalment premiat
Les Cabanes, un oli internacionalment premiat 19/05/2020 La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat guardonada per segon any consecutiu amb la Medalla d’Or als New York International Olive Oil Competition 2020, per la qualitat del seu oli...
De part de les abelles, gràcies
De part de les abelles, gràcies 19/05/2020 Demà 20 de maig, se celebra el Dia Mundial de l’Abella i Muria Bio ho celebra amb una bona notícia. Las mesures restrictives que han pres els respectius Governs a nivell mundial per combatre el...
FCAC trasllada al president Quim Torra mesures per a les cooperatives agràries
FCAC trasllada al president Quim Torra mesures per a les cooperatives agràries 18/05/2020 Arran de la Covid-19, les cooperatives s’han reafirmat com a sector estratègic en la producció d’aliments i en l’equilibri econòmic i social Catalunya només produeix un 40% dels aliments...
Grup Cooperatiu Unió presenta “Tot anirà bé”, un vi d’edició limitada en agraïment al personal sanitari
Grup Cooperatiu Unió presenta “Tot anirà bé”, un vi d’edició limitada en agraïment al personal sanitari 07/05/2020 El Grup Cooperatiu Unió ha presentat, avui al matí, el vi d’edició limitada “Tot anirà bé” i n’ha lliurat les 1.200 ampolles al Servei Català de la Salut de la Regió Sanitaria del Camp...
Celler Masroig s'estrena amb un Room Escape virtual
Celler Masroig s'estrena amb un Room Escape virtual 04/05/2020 Sota el títol “El misteri de la biblioteca del vi” Celler Masroig ens torna a sorprendre amb un nou room escape, però aquest cop, virtual. Celler Masroig ja va realitzar un room escape fa tres...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x