La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers de Barcelona la renovada gamma de vins Castell de Falset, en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 10 de febrer al Restaurant HOriginal (C. Ferlandina, 29), a partir de les 20h.
La sessió de tast, que serà gratuïta, tindrà capacitat per a 40 persones i la dirigirà el gerent de la Cooperativa, Xavi Domènech. Es tastaran totes les referències de la gamma Castell de Falset, una de les marques més emblemàtiques del celler centenari de la DO Montsant. El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar públicament a la fira Alimentària i ara, un any després, ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d'imatge realitzat a totes les ampolles, amb l'objectiu d'enaltir la singularitat dels vins i donar-los un prestigi diferenciat al de la gamma Ètim. Amb la renovació d'estil, relat i disseny, es busca arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels 4 vins i de l'oli de la sèrie. El repertori de tast del proper dimarts és el següent:
El cinquè producte de la gamma Castell de Falset és L'Or, un oli d'oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat novel·lesc que uneix vi i oli es pot entendre a través de l'etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora que ha treballat el disseny amb aquarel·les.
Per reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a ivan@etim.cat.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h