Adernats consolida l’exportació amb l’entrada de cava al Perú. Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen la marca de Nulles per representar el cava als seus establiments. En una cata realitzada a Lima, els sommeliers han conegut les particularitats d’Adernats i la seva elaboració al celler modernista. Tots han coincidit en destacar la qualitat dels caves que han tastat, una representació enviada tant de la gama reserva com gran reserva, així com l’exclusiu XC, un cava Brut Nature gran reserva amb 5 anys d’envelliment. Un dels establiments destacats on es podrà trobar el cava serà a la luxosa cadena hotelera Casa Andina.
Sorpresos per la qualitat del producte i la singularitat de la regió on s’elaboren, els prestigiosos prescriptors han manifestat la seva intenció de visitar el celler modernista i les vinyes de Nulles en la seva pròxima visita a Catalunya.
Alguns dels prescriptors més prestigiosos presents en el tast i que ja han fet comandes de cava Adernats són els següents: Soledad Marroquín, escriptora i sommelier, és coautora de “Dos mujeres, cientos de vinos”, guia mundial de vins. Jose Bracamonte, sommelier i cantautor, guanyador del 2009 i 2010 del SUMMUM al segon millor sommelier de Perú. Marco Carollo, sommelier de Vinos y licores Wong s’ha forjat al vell món del vi entre els millors restaurants i enòlegs.
Després d’aquesta bona notícia, la direcció d’Adernats espera seguir expandint les seves exportacions que ja són presents en tres continents. El món del vi cada dia valora més la singularitat i qualitat dels productes locals com Adernats.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h