Carregant web FCAC

El vi de tots, per Setmana Santa al Celler el Masroig

Des dels més petits fins als més grans, Celler el Masroig organitza diferents activitats per tal de fer arribar l’experiència enoturística a tots els públics durant un dels períodes més actius de l’any

09/03/2015

En família o en parella, amb els amics o tot sol, Celler el Masroig ofereix varis models d’experiències enoturístiques durant el període de Setmana Santa. Començant per una experiència familiar; gaudint del vi i la naturalesa; o adelitant-se amb un maridatge diferent; tot això durant l’època de calçotades, organitzades amb el Restaurant – Braseria Mas Trucafort.
 
El Celler ofereix un calendari molt complert durant la Setmana Santa, especialment el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’abril. A més de comptar amb la visita habitual i la degustació de vins del Celler, s’organitzen diverses i divertides experiències enoturístiques.
 
En primer lloc i per tal d’acostar el món del vi als més petits, els dies 3 i 4 d’abril, el Celler el Masroig organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
 
D’altra banda, Brogit Guiatges ofereix una passejada per la ruta “L’art de la pedra en sec a Masroig” amb una degustació de vins del Celler el Masroig per tancar l’activitat. La caminada, de baixa dificultat, serà el dissabte 4 d’abril i començarà a les 9:30h.
 
A més, i per donar per finalitzat el calendari d’activitats de Setmana Santa, el Celler el Masroig organitza un maridatge de vins i productes gourmet, després de visitar les instal·lacions gairebé centenàries d’aquest Celler. L’activitat començarà a les 11h del diumenge 5 d’abril. Amb la col·laboració de Taqui Distribucions.
 
Aquestes tres activitats, estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que treballa habitualment el Celler, tant al torn del matí (11h) com al torn de tarda (16:30h). A més, també s’ofereix el Wine&Calçotada Tour, una calçotada a al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler el Masroig.
 

Més informació

Èlia Campreciós 
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
 
* Es recomana reservar prèviament
* Per consultar els preus, contactar amb el Celler el Masroig
* Període de Setmana Santa del 27 de març al 5 d’abril
 
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya