Dashboard.coop

Dashboard.coop, que s’emmarca en el projecte de l’Observatori, s’elabora a partir d’enquestes a les associades a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), que aglutina la pràctica totalitat del conjunt.

Aquest informe pretén esdevenir el quadre de comandament del cooperativisme agrari català i per tant facilitar el seguiment exhaustiu de les magnituds més rellevants del sector, descriure o analitzar tendències, entendre les motivacions de les principals evolucions del col·lectiu des de diferents perspectives i esdevenir, a més, un element útil d’avaluació del progrés del Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català.

S’elabora anualment, des del 2019, i com a complement a l’Anuari Socioeconòmic, incorpora noves variables i indicadors (grau de concentració sectorial, estructura empresarial...) que donen una visió més àmplia de l’evolució del col·lectiu i situa els resultats d’un any concret en el si d’una perspectiva temporal àmplia.

Pot incorporar un total de 41 taules temàtiques que analitzen 62 variables d’una sèrie històrica de 6 anys del conjunt de les empreses cooperatives agroalimentàries, tenint en compte els components territorials i sectorials.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x