Carregant web FCAC

Els vins de cooperatives finalistes als premis Vinari 2015

06/10/2015

El pròxim divendres 9 d’octubre es lliuraran els premis Vinari 2015 a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Any rere any, les cooperatives agràries han estat presents en aquest certamen i els seus vins es reconeixen amb premis Vinari de les diferents categories.

Enguany s’han presentat 839 vins al concurs, dels quals 122 han estat seleccionats per a la final després de dos exhaustius tastos a cegues realitzats per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats.

Ens complau informar-vos que 9 vins de cooperativa són finalistes a la gran nit dels vins catalans.

Aquestes són les referències per categories que opten als premis:

Rosats
TramuntanArt Rosat 2014, Cooperativa Agrícola de Garriguella - DO Empordà

Vins negres de criança
Abadia Mediterrània Negre 2011, grup cooperatiu Castell d’Or - DOQ Priorat

Vins negres de guarda
Clos de les Dòmines Reserva 2011, Celler Cooperatiu d'Espolla - DO Empordà
L'Aube 2010, Celler Batea - DO Terra Alta

Escumosos joves
Cossetània Brut, grup cooperatiu Castell d’Or - DO Cava

Escumosos rosats
Cossetània Brut Rosat, grup cooperatiu Castell d’Or - DO Cava

Vins dolços, rancis i de postres
Ètim Verema Tardana Negre 2012, Cooperativa Falset Marçà - DO Montsant
Solera Garnatxa d'Empordà, Celler Cooperatiu d'Espolla - DO Empordà
SoliSerena Garnatxa d'Empordà, Celler Cooperatiu d'Espolla -  DO Empordà

Felicitem a les cooperatives finalistes i els desitgem que divendres tinguin una bona collita!

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya