El pròxim divendres 9 d’octubre es lliuraran els premis Vinari 2015 a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Any rere any, les cooperatives agràries han estat presents en aquest certamen i els seus vins es reconeixen amb premis Vinari de les diferents categories.
Enguany s’han presentat 839 vins al concurs, dels quals 122 han estat seleccionats per a la final després de dos exhaustius tastos a cegues realitzats per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats.
Ens complau informar-vos que 9 vins de cooperativa són finalistes a la gran nit dels vins catalans.
Aquestes són les referències per categories que opten als premis:
Rosats
TramuntanArt Rosat 2014, Cooperativa Agrícola de Garriguella - DO Empordà
Vins negres de criança
Abadia Mediterrània Negre 2011, grup cooperatiu Castell d’Or - DOQ Priorat
Vins negres de guarda
Clos de les Dòmines Reserva 2011, Celler Cooperatiu d'Espolla - DO Empordà
L'Aube 2010, Celler Batea - DO Terra Alta
Escumosos joves
Cossetània Brut, grup cooperatiu Castell d’Or - DO Cava
Escumosos rosats
Cossetània Brut Rosat, grup cooperatiu Castell d’Or - DO Cava
Vins dolços, rancis i de postres
Ètim Verema Tardana Negre 2012, Cooperativa Falset Marçà - DO Montsant
Solera Garnatxa d'Empordà, Celler Cooperatiu d'Espolla - DO Empordà
SoliSerena Garnatxa d'Empordà, Celler Cooperatiu d'Espolla - DO Empordà
Felicitem a les cooperatives finalistes i els desitgem que divendres tinguin una bona collita!
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h