Actualment, a nivell europeu hi ha un gran interès en reduir els excedents que es generen a totes les etapes de la cadena alimentària. Per avançar en aquest sentit, i per encàrrec de l’Agència de Residus de Catalunya, el CREDA-UPC-IRTA i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han organitzat diverses sessions de treball conjuntament amb els diferents agents implicats al llarg de tota la cadena de valor, amb l’objectiu d’analitzar la situació actual i plantejar possibles propostes de futur per al sector alimentari a Catalunya. Més concretament, es tracta de quantificar les pèrdues alimentàries que es produeixen al llarg de la cadena i, alhora, donar resposta als principals dubtes que se’n deriven:
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...
Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...
Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...
La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h