Carregant web FCAC

Acord amb Consum per donar a conèixer l’oli verge extra als seus alumnes

07/06/2016

En la reunió mantinguda l’1 d’abril amb la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC) per avaluar el compliment de la normativa que regula el consum dels olis d’oliva als restaurants, es va acordar, entre altres temes, treballar conjuntament per donar a conèixer i posar en valor l’oli d’oliva que es fa a Catalunya.

Per aquest motiu, el passat divendres, 3 de juny, ens vam reunir amb els responsables d’informació i formació de l’ACC amb l’objectiu d’introduir diversos continguts relacionats amb el coneixement de l’oli verge extra en les jornades, tallers i visites que organitza l’Escola de Consum de Catalunya per als alumnes d’educació infantil, primària i secundària, les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i els consumidors en general.

Des de la FCAC valorem molt positivament poder establir línies de col·laboració amb l’ACC que permetin fer arribar als consumidors, i en especial als alumnes més joves que participen en aquests tallers, el missatge dels beneficis que comporta el consum de l’oli verge extra pel que fa a la salut, a més d’altres valors com la proximitat, la qualitat, l’origen o el cooperativisme.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya