En la reunió mantinguda l’1 d’abril amb la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC) per avaluar el compliment de la normativa que regula el consum dels olis d’oliva als restaurants, es va acordar, entre altres temes, treballar conjuntament per donar a conèixer i posar en valor l’oli d’oliva que es fa a Catalunya.
Per aquest motiu, el passat divendres, 3 de juny, ens vam reunir amb els responsables d’informació i formació de l’ACC amb l’objectiu d’introduir diversos continguts relacionats amb el coneixement de l’oli verge extra en les jornades, tallers i visites que organitza l’Escola de Consum de Catalunya per als alumnes d’educació infantil, primària i secundària, les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i els consumidors en general.
Des de la FCAC valorem molt positivament poder establir línies de col·laboració amb l’ACC que permetin fer arribar als consumidors, i en especial als alumnes més joves que participen en aquests tallers, el missatge dels beneficis que comporta el consum de l’oli verge extra pel que fa a la salut, a més d’altres valors com la proximitat, la qualitat, l’origen o el cooperativisme.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h