Destaquem

Les cooperatives reiteren que la fruita d'os estigui inclosa en les mesures excepcionals davant el veto rus
Les cooperatives reiteren que la fruita d'os estigui inclosa en les mesures excepcionals davant el veto rus 24/02/2015 S’acorda traslladar la petició i altres mesures a les administracions i a la Comissió Europea Cooperatives Agro-alimentàries ha participat avui en el Grup de Contacte de Préssec i Nectarina del Comitè Mixt hispa-italo-francès, que ha...
La FCAC esmena l’emmagatzematge dels efluents en cellers i almàsseres
La FCAC esmena l’emmagatzematge dels efluents en cellers i almàsseres 20/02/2015 El CTESC, a petició de la FCAC, conclou que cal modificar la norma En la darrera reunió del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), la FCAC ha reiterat la postura de les cooperatives agràries en relació amb el que...
La FCAC planteja esmenes a l’esborrany de Reial decret sobre declaracions dels primers compradors i productors de llet
La FCAC planteja esmenes a l’esborrany de Reial decret sobre declaracions dels primers compradors i productors de llet 19/02/2015 Segons aquesta normativa, a partir de l’1 d’abril, un cop finalitzi el règim de taxa làctia, els primers compradors i productors de llet i productes lactis de vaca, ovella i cabra hauran de realitzar mensualment declaracions obligatòries...
Nou model de gestió de la fertilització
Nou model de gestió de la fertilització 18/02/2015 La FCAC participa activament en el debat entorn als canvis que el Govern vol implantar en relació amb el nou model de gestió de la fertilització i de les dejeccions ramaderes El Govern català està preparant canvis importants en la...
Reunió d’innovació amb la Cranfield University
Reunió d’innovació amb la Cranfield University 18/02/2015 La FCAC va organitzar una trobada entre cooperatives i una delegació britànica encapçalada per la Universitat de Cranfield (www.cranfield.ac.uk/about/cranfield/themes/agrifood). Aquesta trobada és fruit dels contactes de la FCAC amb el...
Més transparència en el pesatge i classificació de canals porcines
Més transparència en el pesatge i classificació de canals porcines 06/02/2015 Valorem l'esforç del conjunt del sector i de l'Administració catalana, que ha perseverat en la implantació del sistema de pesatge i classificació de canals porcines (SIPCAP) Després d'un llarg camí, el sector comença a...
Reunions amb el DAAM i el MAGRAMA per les autoritzacions de vinya
Reunions amb el DAAM i el MAGRAMA per les autoritzacions de vinya 05/02/2015 El passat 30 gener de 2015, la FCAC es va reunir amb la Sra. Anna Goutan, cap del Servei d’Ordenació Agrícola, de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi...
La FCAC a la Interprofessional del Vi
La FCAC a la Interprofessional del Vi 03/02/2015 El representant de la Branca de Vi, Josep Lluís Grogués, ha estat designat com a vocal de la Junta Directiva de la Interprofessional La FCAC participarà activament en la Junta Directiva i l’assemblea de la recentment constituïda...
BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x