Carregant web FCAC

Les cooperatives triomfen als Premis Vinari

27/10/2016

Escollits els millors vins catalans de 2016

El passat 7 d’octubre, a Vilafranca del Penedès, es van atorgar els Premis Vinari que reconeixen els millors vins de Catalunya de 2016. Per categories, els vins de cooperatives que han obtingut guardó, són:

  • Or - Negres Joves: Clot d'Encís Negre 2015; Sant Josep Vins, DO Terra Alta.
  • Or - Escumosos Joves (criança mínima de 9 mesos): Cossetània Brut 2015; Castell d'Or SL, DO Cava.
  • Or - Escumosos Reserva (criança mínima de 15 mesos): Les Tres Naus Reserva 2012; Cellers Domenys, DO Cava.
  • Plata - Blancs Joves: Mussefres Blanc 2015; Agrícola i SC La Serra d'Almos, DO Montsant.
  • Plata - Negres de Guarda (criança de més de 12 mesos): Les Sorts Vinyes Velles 2012; Celler Masroig, DO Montsant.
  • Plata - Escumosos Gran Reserva (criança mínima de 30 mesos): Cossetània Gran Reserva 2011; Castell d'Or, DO Cava.
  • Plata - Escumosos Antigues Reserves (criança mínima de 50 mesos): Cossetània Gran Reserva 2007; Castell d'Or, DO Cava.
  • Bronze - Rosats: Mussefres Rosat 2015; Agrícola i SC La Serra d'Almos, DO Montsant.
  • Bronze - Negres de Criança (criança fins a 12 mesos): Mas Collet 2014; Celler de Capçanes, DO Montsant.
  • Bronze - Escumosos Reserva (criança mínima de 15 mesos): Portell La Parellada 2013. Vinícola de Sarral, DO Cava.
  • Bronze - Vins dolços, rancis o de postres: Llàgrimes de Tardor Mistela Blanca 2015; Sant Josep Vins, DO Terra Alta.
  • Bronze - Vins dolços, rancis o de postres: Equinox 2014; Celler Batea, DO Terra Alta.

En la mateixa cerimònia, també es va lliurar el Premi Monvínic a la Trajectòria Professional en el Món del Vi a Josep M. Cots, expresident de les cooperatives de Falset i Capçanes.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya