Carregant web FCAC

Les cooperatives aposten per promoure els atributs positius de l’avellana

18/07/2017

Participació en el Grup de Treball del DARP

En el marc del Grup de Treball de l’avellana, i convocades pels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, les cooperatives hem apostat per posar en valor els atributs positius del consum d’avellana i aprofitar les possibilitats que permet per a aquesta finalitat l’Organització Comuna de Mercats.

El reglament europeu que regula el sector permet que, en l’àmbit d’una circumscripció econòmica, entesa com una zona geogràfica constituïda per regions properes en què les condicions siguin homogènies, determinats agents puguin sol·licitar una extensió de norma sobre objectius relacionats amb la producció, la qualitat, la comercialització, la protecció del medi ambient o mesures de promoció i potenciació de la producció, entre altres.

Les cooperatives creiem que és bàsic tenir en compte l’opinió del consumidor d’avellana, essent eficients i emprant les estructures de què ja disposa el sector per portar a la pràctica aquestes extensions de norma.

Altres notícies
25.04.2024

La FCAC aposta per cooperar front els desafiaments de les cooperatives agropecuàries

25/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...

25.04.2024

La FCAC denuncia la situació crítica dels productors de cereals i farratges, que encara no han rebut cap ingrés

25/04/2024

Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...

24.04.2024

Els socis de les cooperatives inicien la campanya d'arròs

24/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...

24.04.2024

La FCAC coopera per ampliar l'impacte d'Hispack 2024

24/04/2024

Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...

18.04.2024

XX Jornada de boví de carn a la Cooperativa d'Ivars

18/04/2024

La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

18.04.2024

La campanya ‘Buenas Hasta el Hueso’ creix amb el sabor i el caràcter saludable de les seves fruites com a protagonistes

18/04/2024

La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...

16.04.2024

Les cooperatives de fruita seca es reuneixen per analitzar les novetats del sector

16/04/2024

Recentment la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la reunió de les cooperatives de la Branca de Fruita Seca a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya